FOTBAL  »  Superliga  »  MITITELU ACUZĂ FRF CĂ DEZAFILIEREA CRAIOVEI ESTE UNA FALSĂ

Dragomir îi răspunde lui Mititelu: "Nu plec de la LPF. Voi cîştiga şi de data asta"

Dragomir îi răspunde lui Mititelu:
Dragomir îi răspunde lui Mititelu: "Nu plec de la LPF. Voi cîştiga şi de data asta"

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 07 octombrie 2011 10:50

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a răspuns acuzaţiilor lansate de patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu la adresa lui şi a preşedintelui FRF, Mircea Sandu.

"Totul se întîmplă din cauză că unii au vorbit prea mult la televizor şi normal ar fi să vină să dea explicaţie. Sînt solidar cu FRF şi ştiu că domnul Mititelu nu are un singur cap de acuzare. De asta nu a făcut recurs la TAS, că federaţia este beton, nu are ce să îi facă.

Mititelu a urmărit de ani de zile să mă schimbe, dar veţi vedea că şi de data asta am învins. Dacă aş fi eu ţinta, mi-ar fi frică, dar nu sînt eu ţinta. Părerea mea este că Adrian este mai ţintă decît eu şi Mircea Sandu, să se lege de el şi de greşelile lui. Dacă are lucruri concrete, să spună direct. Luni, federaţia va explica toate documentele lui Mititelu".

...despre distribuirea biletelor gratuite pentru meciul cu Belarus

"O idee bună se transformă de fiecare dată într-o idee rea pentru presă. Au fost mii de bilete date gratuit, dar voi tot trebuie să găsiţi ceva rău din asta. Spuneţi că a fost o proastă organizare la distribuirea lor, dar veniţi voi cu o soluţie? Ce ar fi trebuit să se facă? E normal ca printre cei care au venit să ia bilet să se afle şi escroci.

...despre egalul României cu Franţa (0-0)

"Trebuie să ai echipă să baţi Franţa. Egalul cu ei a fost foarte bun. Spuneţi-mi cine a mai bătut Franţa în ultima vreme?", a declarat Dumitru Dragomir la sportro.

Dragomir a fost la DNA fără să ştie nimeni

"Am fost la DNA să dau declaraţii în cazul Mititelu, în urmă cu două săptămîni, dar nu pot să spun despre ce am vorbit. Dacă mă cheamă la DNA înseamnă că sînt vinovat, gata? De ani de zile dorm liniştit chiar dacă ştiu că am telefonul ascultat". a spus preşedintele LPF în direct la GSP TV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
invincibilul
invincibilul  •  10 Noiembrie 2011, 15:20

ma nebunule !!!! tu vei casatiga pijamale vargate in cazul craiova . poiezia" stat in stat "pe care o reciti obsedant nu te ajuta la nimic . si tu si sandu ati incalcat f grav procedurile statutare care au dus la dezafilierea craiovei. pregateste te serios sa platesti in afara de puscarie si daunele matariale culubului universitatea craiova !!

alex_777
alex_777  •  13 Octombrie 2011, 22:17

mititica nu vezi ca ceva din nastere itzi este predestinat !!!!

hofer
hofer  •  07 Octombrie 2011, 22:48

Boaaaaaah , ce mutra de criminal are Dragomir! Oooooooooooh Mann.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează