FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Dragomir îl apără pe Chiricheş: "N-o să mai facă greşeli cînd o să se joace pe puncte"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 04 februarie 2013 23:19

Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, a vorbit despre evoluţiile mai slabe ale lui Vlad Chiricheş în amicalele Stelei din 2013.

"Din dorinţa de a arăta că e fotbalist, încearcă mai mult. Ar trebui să joace mai simplu. Asta e acum în amicale, dar cînd o să fie pe puncte, n-o să mai comită astfel de greşeli.

Citeşte şi: Chiricheş: deprimat şi deprimant! » Jucătorul cotat de Becali la 10 milioane de euro pare alt fotbalist decît cel din 2012, schimbat mult în rău

E tînăr, n-are de ce să fie afectat de oferte. O să aibă şi altele, mai mari poate! Ascultaţi ce vă spun eu, o să vedeţi", a explicat Dumitru Dragomir la Contraatac, la GSP TV.

Acesta a fost completat şi de patronul Stelei, Gigi Becali: "O să vorbesc despre forma lui cînd vor veni meciurile oficiale. Acum n-am ce să zic, pentru că sînt foarte obosiţi. E greu şi pentru ei, pentru că îi încarcă Reghe acum. Încărcătura asta ne va folosi şi cu Chelsea, şi în campionat, dar şi în play-off-ul Champions League".

Playtech: BOMBĂ! Cu cine a fost surprinsă Anamaria Prodan după vestea divorțului. Ce au făcut împreună


Comentarii (5)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  05 Februarie 2013, 13:18

Încărcătura asta ne va folosi şi cu Chelsea, şi în campionat, dar şi în play-off-ul Champions League"!!!!!!!!!!!!!!!!!.Comentariul tău... "MANDRIA E CAUZA DISTRUGERII IAR AROGANTA A DECADERII " - Platon ....Tipic de 6 luni Steaua ! Treziti-va , pana nu e prea tarziu !

plischi
plischi  •  05 Februarie 2013, 06:47
Postat de alupigus.... pe 05 Februarie 2013, 00:54

Încărcătura asta ne va folosi şi cu Chelsea, pe Ajax ia-ti rezolvat??????????

I-ATI!

plischi
plischi  •  05 Februarie 2013, 06:46

serios?! cu ajax se joaca pe puncte? si cate puncte primesti la victorie intr-o dubla eliminatorie? sau se gandea la partida cu australia, cand se dau puncte-puncte?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează