FOTBAL  »  LIGA 1  »  FRF

Dragomir l-a iertat pe Mircea Sandu: "El şi Giovanni au vrut să mă dea jos"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 25 februarie 2013 09:56

Dumitru Dragomir explică de ce nu poate candida pentru şefia FRF la alegerile de anul viitor, cînd Mircea Sandu va pune punct aventurii sale în fruntea Federaţiei.

Chiar dacă-l respectă pe Sandu, Dragomir îşi aduce aminte că "Naşu" a vrut la un moment dat să-l dea jos de la LPF, alături de Ioan Becali.

"Însemna să trădez, iar mie nu mi-a plăcut asta. Am fost într-o echipă cu el, cum să mă întorc împotriva lui? Eu am fost militar, am ştiut să-mi respect superiorii. Bine, în momentul în care am ocupat o funcţie, am avut grijă să fac ce vreau eu pe funcţia respectivă. Dar pe Mircea Sandu l-am respectat, am considerat că, fiind şeful fotbalului, a fost şi şeful meu. Chiar dacă, la un moment dat, l-am bănuit că a vrut să mă dea jos. Atunci cînd a vrut asta şi Giovanni Becali", a spus Dragomir pentru EVZ.

Preşedintele LPF spune că dacă Gică Popescu îl va înlocui pe Mircea Sandu, îl va recunoaşte pe fostul jucător al Barcelonei ca fiind şeful său: "Şeful federaţiei va fi şi şeful lui Dragomir. Dacă Gică va cîştiga, el va fi şeful meu!"

Playtech: S-A SĂTURAT! Simona Halep a divulgat motivul pentru care nu mai performează pe teren. Informații de ultimă oră


Comentarii (3)
danut82
danut82  •  25 Februarie 2013, 15:29

INCA O DOVADA CA GIVANNI&COM .CONDUC DIN UMBRA FOTABLUL ROMANESC!!!!

buratinos
buratinos  •  25 Februarie 2013, 15:08
Postat de ovidiu_3003 pe 25 Februarie 2013, 11:08

Gainarul sef ...nu rezista fara Sandu ...o sa plece si el ca e prea prost sa si dea seama pe ce lume este ...

Nu , nu este prost, anticipeaza si vrea sa se puna bine. Daca era prost nu ar fi stat atata timp in functie, stie cum merg lucrurile.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  25 Februarie 2013, 11:08

Gainarul sef ...nu rezista fara Sandu ...o sa plece si el ca e prea prost sa si dea seama pe ce lume este ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează