FOTBAL  »  Superliga  »  CAZUL "VALIZA"

Dragomir: "Lupescu trebuie să îşi dea demisia"

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 iulie 2008 00:00

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a răspuns acuzaţiilor lui Ionuţ Lupescu şi Constantin Iacov:

 

"Nu mă ocup de comisii şi nu am influenţat niciodată o comisie. În plus, întrebaţi-l pe Mircea Sandu dacă l-am propus eu vreodată pe Daniel Florea la şefia CAF. Eu am vorbit cu Florea doar de trei ori în viaţa mea. Pre Florea l-a propus naşul lui. Sînt prea bătrîn în meserie ca să încalc vreodată regulamentul cu intervenţii la arbitri, şefi de comisii etc. Ce a spus Lupescu, că a intervenit pentru Steaua, e de o gravitate ieşită din comun. Trebuie să îşi dea demisia pentru asemenea declaraţii. E tînăr şi nu ştie ce vorbeşte. Emailul lui Lupescu a fost făcut ca să scoată Steaua, ca să poată să îl scoată pe Gigi Becali. Mircea Sandu nu e băgat în această mocirlă ", a precizat Dragomir la televiziunea sportro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
 •  26 Iulie 2008, 11:05

Comunicat: Dragomir Dumitru a fost absolvit de pedeapsa ptr. o perioada nedeterminata cu conditia sa nu mai faca alte abateri, in cazul in care se dovedeste ca acesta a incalcat conventia pedeapsa se va cumula si se va inmulti cu trei, adica in total 45 ani de puscarie. Comandantul Florea Scarlat

 •  25 Iulie 2008, 18:16

Ce sa-ti povestesc. Poate ca e mai bine sa pleci tu si sa dai fotbalului romanesc o sansa sa iasa din mocirla in care l-ai tarat. Nu te lauzi tu ca esti tatal smecherilor ? Pai nu de smecheri duce lipsa NENE fotbalul romanesc , ci de oameni seriosi.

 •  25 Iulie 2008, 18:10

Mitica n-ai sa mori in patul tau ji go die!! nici tu , nici Gigi al tau, o sa vedeti voi.....

Vezi toate comentariile (20)
Comentează