FOTBAL  »  Superliga  »  ACŢIUNEA DNA

Dragomir: "Normal că vor cădea capete, să se ducă la puşcărie dacă sînt vinovaţi"

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 24 septembrie 2011 17:37

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat după acţiunea DNA de la sediul Comisiei Centrale a Arbitrilor, că este convis "că vor cădea capete" şi că cei vinovaţi de fapte de corupţie trebuie să "meargă la puşcărie".

"Este foarte bine ce se întâmplă, să se ducă la puşcărie dacă sunt vinovaţi, să se termine odată cu toate nenorocirile astea care se întâmplă. Cine îşi permite să mai facă prostii în vremurile astea, să se ducă la puşcărie. Normal că vor cădea capete, dacă au luat atâţia înseamnă că au ei ceva date.

Şi eu sînt foarte nemulţumit de ce se întâmplă în arbitraj. Eu am făcut cea mai mare gălăgie, nu numai conducătorii sînt nemulţumiţi, sunt prea multe greşeli făcute de arbitri. Ori sunt proşti, ori sunt hoţi, să se ştie odată pentru totdeauna", a spus Dragomir pentru Mediafax, precizînd că nu cunoaşte detalii despre ancheta DNA.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
vladvmc
vladvmc  •  25 Septembrie 2011, 10:38

E pacat de ce le-a facut Craiovei si Timisoarei...

joaquin
joaquin  •  25 Septembrie 2011, 09:17

Mitica , mai e putin , mai e putin si vin mascatii si dupa tine !

imperator
imperator  •  25 Septembrie 2011, 02:18

Vor cadea capete " numai a lui Mitica nu ! :))

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close