FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Dragomir nu vrea să se ardă din nou: "Să meargă direct la TAS, noi nu ne mai băgăm!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 octombrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 01 octombrie 2013 19:54

Preşedintele Ligii, Dumitru Dragomir, a sfătuit echipele care au depus plîngere împotriva grupării ploieştene să meargă direct la Lausanne.

"Cei care se luptă cu Petrolul să se ducă la TAS pentru că noi nu mai ştim cum să procedăm. Noi dăm o decizie, de la TAS vine alta. Liga nu se autosesisează mai ales pentru că noi sîntem împotriva rezultatelor la «masa verde». Nu vrem să facem un campionat cu rezultate decise altundeva decît pe teren. Cine vrea un rezultat competent se duce la TAS.", a spus Dragomir.

Oţelul (1-2), FC Braşov (0-0) şi Concordia (0-2) vor să cîştige cu 3-0 partidele disputate deja cu Petrolul pe motiv că prahovenii n-au avut în lotul de 18 minimum 5 jucători formaţi la nivel naţional.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
dr03
dr03  •  03 Octombrie 2013, 22:28

Cuvantul "MILOG" a ajuns sa fie din ce in ce mai des pronuntat atunci cand se mentioneaza echipele Otelul, Chiajna sau Brasov. La placinte inainte... sau hai sa facem o excursie in 3 in Elvetia, la TAS (ca tot a spus odata verdictul) Ca doar Mircea Sandu cu tot FRF-ul sau ii incurajeaza! De ce? Pai nu sunt alegeri la FRF in curand? Vrea si Porumboiu sa candideze? Hai sa-i taiem 8 puncte sa vedem daca mai are chef de prezidentiale! Petrolul vrea sa castige pe teren campionatul? Hai sa-i trimit niste arbitrii si vreo 3 MILOGI (care voteaza Mircea Sandu) pe cap! Si acesta este doar inceputul! A aratat pisica depunctarii la toti. Acum, mai sunt si alti amatori ???

morarroion
morarroion  •  02 Octombrie 2013, 19:26

Bine bai Mitica!!!!! Sa-i vedem acum pe falimentarii aia de la Otelul daca au bani pt TAS!!!!

andy_2008
andy_2008  •  02 Octombrie 2013, 17:27

Hotul,striga hotii!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează