FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dragomir o apără pe Steaua și îl ia tare pe Negoiță: "Astea-s povești de adormit copii"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2016 19:28

Președintele celor de la FC Voluntari, Dumitru Dragomir, a vorbit despre războiul lui Ionel Ganea cu Marius Șumudică, dar și despre ultimele evenimente din jurul clubului. 

"O să-i zic să lase ciocul mai mic lui Ganea. Să facă peformanță și apoi să vorbească", a zis Dragomir la Digi.

...despre jucătorii de la Steaua: "Cei de la Steaua nu vor juca împotriva echipei lor. Din vară nu mai iau jucători împrumutați. Gata! Mă bazez pe Academia de fotbal. Avem 50% șanse cu Steaua. Se joacă pe Dinamo, iar în play-out vom juca la Voluntari".

...despre declarațiile lui Negoiță, care cere ca jucătorii de la Steaua să nu mai fie luați: "Sînt povești de adormit copii. Cum să facă Iordănescu așa ceva. Păi cu cine joci? Te sapi singur?".

...despre lupta la titlu: "Steaua, Viitorul, Astra și Dinamo sînt cele mai bune. ASA și Pandurii nu pot. Șansele cele mai mari le au Steaua, Astra și Viitorul, Dinamo e undeva la mijloc.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
1579838545600667
George Dumbrava  •  11 Februarie 2016, 14:49

Fotbalul nostru a fost si va fi mereu intr-o lumina proasta.A fost cooperativa si care sa cam distrus (aranjamente ,mafiotism).Acum il avem pe "USIERUL " lui Base care stie multe dar numai de fotbal nu stie NIMIC e PARALEL (***) la jocul asta cu mingea .UNDE MERGE FOTBALUL ROMANESC???????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  10 Februarie 2016, 12:05

Inca un expirat comunist se aliaza infractorilor,..de fapt dintodeauna a fost de partea lor :)))))) Poate ii arunca becali si lui un os :))))))

806026316191819
Alin Diaconescu  •  10 Februarie 2016, 11:13

nu.l mai bagatii pe expiratul asta in seama..doar DNA sau DUMNEZEU NE poate scapa de el

Vezi toate comentariile (26)
Comentează