FOTBAL  »  Superliga  »  REACŢIE

Dragomir: "Pe forţă şi pe şantaj nu se face nimic. Piţi şi Gigi se împacă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 august 2010 00:00

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a vorbit astăzi despre situaţia de la Steaua şi a precizat că el consideră că Gigi Becali şi Victor Piţurcă se vor împăca.

"Să ştiţi un lucru. Pe forţă şi pe şantaj nu se poate face nimic. Aici este nevoie de timp şi de înţelegere. Se mai întîmplă asemenea situaţii, nu este ceva anormal"
, a afirmat Dumitru Dragomir la Realitatea TV.

"Categoric, Gigi şi Piţurcă se vor împăca. Trebuie însă să scăpăm de mentalitatea comunistă. Păi, vrem să fie la conducere tot masele?"
, a adăugat şeful LPF.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ravanelly
ravanelly  •  07 August 2010, 14:33

PRIMUL COMUNIST E JIJI DUPA EL VI UH SI SANDU. DACA TOT VREI SA SCAPAM DE MENTALITATEA AIA COMUNISTA DUTE TU DE LA LIGA SI I-AL SI PE SANDEL. PLECATI SA NU MAI AUZIM DE VOI 1000 DE ANI.

elemental
elemental  •  07 August 2010, 14:32

La cate articole cu Dragamir is in ziare cred ca sta numai cu telefonu la ureche sa dea interviuri. El si behali mor fara reclama.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează