FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CLINCENI 2-2

Exclusiv Dragomir spune că FCSB a avut gol valabil cu Clinceni, în prelungiri: „Mâna e la jumătate de metru în spatele liniei”

Dragomir spune că FCSB a avut gol valabil cu Clinceni
Dragomir spune că FCSB a avut gol valabil cu Clinceni

Articol de GSP - Publicat luni, 10 mai 2021 23:45 / Actualizat marti, 11 mai 2021 01:20

Dumitru Dragomir, fostul președinte LPF, spune că la faza din prelungirile meciului FCSB - Clinceni 2-2, când Ureche respinge „capul” lui Oaidă, mingea a intrat în poartă și trebuia acordat gol pentru roș-albaștri.

„Da, eu cred că a fost gol valabil. Uitați-vă la mâna portarului de la Clinceni, a lui Ureche. Mâna e la jumătate de metru în spatele liniei. Dacă e vreun fotograf la meci și a stat pe linia porții, atunci sigur a surprins momentul. Eu spun că a fost gol valabil”, a declarat Dragomir la GSP Live.

Dragomir spune că FCSB a avut gol valabil cu Clinceni, în prelungiri: „Mâna e la jumătate de metru în spatele liniei”
Momentul petrecut în prelungiri: reluările TV nu pot explica 100% faza

Nu poți să bagi niciodată mâna în foc pentru astfel de faze. Dacă mă uit după mâna portarului... am o bănuială că ar fi trecut balonul în poartă. Arbitrii nu pot vedea niciodată! De ce nu vrei să-i ajuți?! E scump?! Goal-line technology e o necesitate! Când ne dăm diurne în deplasări... nu mai e scump
Ion Crăciunescu, fost arbitru internațional, în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport 1

FCSB și Academica Clinceni au remizat, scor 2-2, în etapa #7 a play-off-ului din Liga 1. Cu o victorie în această seară, FCSB ar fi urcat pe primul loc, întrucât CFR a pierdut pe teren propriu cu Sepsi, 0-1. FCSB n-a reușit totuși să profite de sincopa CFR-ului ca să treacă în fruntea clasamentului. Craiova, 2-3 cu Botoșani, e ieșită deja din cursă.

FCSB - Academica Clinceni 2-2 » Șansă neverosimilă ratată de roș-albaștri, după încă un șoc în play-off! Clasamentul LIVE

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
1502525783399990
Cornel Solomon  •  11 Mai 2021, 12:00

Tacă-ți fleanca, moșule!

berlusconi
berlusconi  •  11 Mai 2021, 09:49

N-a fost gol. La fel cum mingea nu a intrat in poarta nici la golul validat lui Deac tot in meciul cu Clinceni. Doar ca acolo asistentul s-a grabit sa valideze golul dinainte sa loveasca Deac mingea.

4219205918123908
Leonardo Radu  •  11 Mai 2021, 09:17

Tănase a dat cu capul, oaida a dat peste poarta din juma de metru, doamne ce ***. Tepe de la Botoșani, Morutan ,oaida, Harut, Miron se pregătește Chindriș.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează