FOTBAL  »  Superliga  »  VACCINARE

EXCLUSIV Dragomir, dezlănțuit despre vaccinare: „Ăia care beau cola și mănâncă parizer știu ce conțin?!”

Articol de - Publicat joi, 21 octombrie 2021 14:12 / Actualizat joi, 21 octombrie 2021 15:33

Dumitru Dragomir, fostul președinte LPF, a declarat pentru GSP.ro că Liga 1 trebuie să accelereze vaccinarea, care este singura soluție pentru salvarea vieților și a sportului. 

  • Dragomir spune că Gigi Becali are dreptul la libera exprimare, dar că „cei care sunt împotriva vaccinului sunt niște iresponsabili”

Dragomir despre vaccinare: „Ăia care beau cola și mănâncă parizer știu ce conțin?!”

„Vaccinarea mi se pare extraordinar de bună, nu bună, dar e târzie. Totuși, e OK și acum. Toată lumea trebuie să se vaccineze, de la copil până la bătrân. Trebuie să luăm exemplul Americii, Israelului, Franței, Angliei, Italiei, tuturor celor care s-au vaccinat le-a scăzut foarte mult numărul îmbolnăviților.

Eu m-am vaccinat și am trecut și prin boală. Am făcut ambele doze și o fac și pe a treia acum, dar să mai treacă puțin timpul că am numai o lună și jumătate de la a doua doză.

Dragomir, dezlănțuit despre vaccinare: „Ăia care beau cola și mănâncă parizer știu ce conțin?!”
În România sunt peste 10 milioane de doze de vaccin administrate până în prezent

Am făcut o formă destul de nasoală în 2019, când nici nu știau aștia ce boală e. Am venit din Spania, de la meciul Barcelona - Manchester United, și atunci m-am internat și în spital, am stat două zile internat.

Tot aud că unii nu se vaccinează că nu știu ce conține vaccinul. Dar ăia care beau cola și mănâncă parizer știu ce conțin aceste produse? Ei spun că nu știu ce conține vaccinul ... Păi, când beau cola, știu ce conține? 

Cei care dau declarații antivaccinare sunt niște oameni iresponsabili. Poporul israelian, poporul englez, poporul francez, poporul american, toate astea vor să-și extermine semenii? Despre ce vorbim? Aici e știință, nu mai sunt leacuri băbești.

Știu și ce a declarat Gigi Becali. Suntem o țară liberă. Așa gândește el, ce să-i faci lui Becali? Ca el sunt puțini, să știți. 

Bineînțeles că antivaccinarea poată să pună sportul în pericol. Cine nu se vaccinează nu are ce să caute nici pe teren, nici în afara lui”, a zis Dragomir pentru GSP.ro. 

  • România are una dintre cele mai slabe rate de vaccinare din Europa, aproximativ 33%, și este în topul mondial privind victimele de COVID-19;
  • Autoritățile au impus masca obligatorie în toate spațiile și au anunțat că vor veni cu măsuri restrictive pentru cei care nu sunt vaccinați. 

Citește și: 

„Bunica mea a murit, pe tata l-am salvat în ultima secundă” » Ministrul Novak, mesaj pro-vaccinare: „E dureros să vezi ştirile, e dezastru”

Discurs manifest al unui conducător din Liga 1: „Cei de la FRF și LPF dorm! Vaccinați-vă! Ne omorâm unii pe alții” » Mesaj pentru Biserică și conducătorii țării

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (67)
coco1987
coco1987  •  22 Octombrie 2021, 23:12
Postat de geogeo pe 21 Octombrie 2021, 19:49

Prostalaule, vaccinatii raspandesc virusul mai mult decat nevaccinatii, tocmai pentru ca niste *** ca tine cred ca aia vaccinati, desi raspandesc virusul, pot sa faca orice le trece prin cap.

Prostalau esti tu. Conform caror studii ai debitat ideea ca vaccinatii transmit mai repede decat vaccinatii? Studiaza, bre, un pic de biologie si un pic de medicină. O sa razi si tu apoi de tine insuti.

coco1987
coco1987  •  22 Octombrie 2021, 23:09
Postat de caminero pe 21 Octombrie 2021, 21:41

Păi ... păi ... stai puțin ... asta înseamnă că 10% din morți sînt VACCINAȚI?!? păi nu cumva trebuiau să fie 0%? sau mă rog, ceva minuscul, 0,01%? nu de aia faci vaccinul, ca să te protejeze total?!?

Spune te rog ce medicament de pe mapamond garanteaza ca te ajuta/vindeca/protejeaza total. Terminati cu ipocrizia asta. E normal ca si acest vaccin sa aiba o marja de eroare. Asta nu inseamna insa ca nu trebuie facut. Trebuie, fiindca e singura sansa pe care o avem sa scapam cu bine.

coco1987
coco1987  •  22 Octombrie 2021, 23:03
Postat de caravela pe 21 Octombrie 2021, 22:26

1)Sunt multi vaccinati care s-au imbolnavit, care au transmis virusul si altora. Sunt convins ca stii sau ai auzit de astfel de cazuri. Si ei pun in pericol viata celorlalti. Cu toate astea, daca au fost ascultatori, isi pastreaza drepturile constitutionale. Ceilalti nu mai au drepturi. Constitutia trebuie respectata altfel dispare statul. 2)De ce semnam o declaratie prin care ne asumam efectele adverse ale vaccinului? Ai mai semnat vreodata o declaratie cand ti-ai facut vaccinuri? 3)Citeste pe net sectiunea Risk Management Plan (RMP) la autorizarea vaccinurilor si ai sa vezi ca producatorii de vaccinuri declara clar ca n-au informatii despre efectele pe termen lung si nici pentru siguranta si eficienta lor. Finalizarea studiilor va fi in anul 2023, se strang date de la .... vaccinati. In 2023 vei stii cu ce te-ai vaccinat, teoretic.

Bai, Caravela, ti am citit comentariile pe aici si mi e tare mila de tine. Asteapta tu ma, pana in 2023 sa afli din ce e facut vaccinul, daca vrei. Dar asteapta la tine in casă, mă! Nu mai iesi nici la cumparaturi, la nimic, ai servicii online, le poti utiliza, dar nu mai iesi in casă cata vreme nu te vaccinezi, fiindcă, vezi tu, in asteptarea ta arogantă de a afla despre si din ce e facut vaccinul, te plimbi pe strazi nevaccinat si le dai virusul celor ce si-au luat masurile de precautie si ii afectezi pe ei, care, ghici ce, au drepturi la fel ca tine,ba chiar mai multe drepturi, fiindca au fost constiintiosi, au fost si inzestrati cu creier si au inteles ca NU toti oamenii sunt doctori, au respectat stiinta si s-au vaccinat, riscând reactii adverse si toate cele, pentru a se proteja si pentru a trece cu bine peste pandemie, iar tu este normal sa nu mai ai aceleasi drepturi fiindcă faci misto de sansa oferita si esti un pericol in plus.Intelegi cum sta treaba? Si ca sa mai lamurim ceva, nu zice nimeni ca vaccinatii nu se imbolnavesc, desigur ca o fac, dar datorita vaccinului fac doar o forma usoara (sau cel putin, in proportie de 99 la suta, care zic eu ca e un super procent)! Asa ca oi fi cunoscand tu multi vaccinati bolnavi dar cu siguranta sunt vii in continuare, pe cand nevaccinatii au infinit mai mari sanse sa moara...Intelegi? Poate macar acum te trezesti si incerci sa te salvezi si pe tine si pe cei din jur...desi ma indoiesc.

Vezi toate comentariile (67)
Comentează