FOTBAL  »  Superliga  »  DESPĂRȚIRE

GALERIE FOTO „Știți ce trebuie să facă femeia care vrea un fotbalist?” » La 3 săptămâni de la despărțire, fosta iubită a lui Dragoș Nedelcu a rupt tăcerea

Aza Gabriela, fosta iubită a lui Dragoș Nedelcu +49   FOTO
Aza Gabriela, fosta iubită a lui Dragoș Nedelcu

Articol de GSP - Publicat joi, 12 mai 2022 10:25 / Actualizat joi, 12 mai 2022 11:37

Dragoș Nedelcu (25 de ani), mijlocașul împrumutat de FCSB la Farul, și Aza Gabriela s-au despărțit chiar înainte de Paște, după doi ani și jumătate de relație.

Problemele au început să apară după ce mijlocașul a fost împrumutat la Furtuna Dusseldorf în vara lui 2021. Relația dintre cei doi s-a răcit, mai ales că Aza nu l-a însoțit în Germania. Ulterior, despărțirea a fost singura soluție găsită, iar cântăreața a dezvăluit acum motivele din spatele acestei decizii.

Aza Gabriela, fosta iubită a lui Dragoș Nedelcu

+45 FOTO

Aza Gabriela, despre motivele despărțirii de Dragoș Nedelcu: „Drumurile noastre erau foarte diferite”

„Drumurile noastre erau foarte diferite, era extrem de greu să ne vedem. Am stat cu el în casă doi ani, iar al treilea an a fost foarte greu. El a locuit în Germania, a avut un contract acolo, iar apoi a venit în România și s-a dus în Constanța. Pe la final ne-am mai descurcat noi, dar a fost greu. 

Nu e vorba doar de distanță, cât era drumul ăsta diferit. Uneori e greu de înțeles…Nu mi-aș dori să fie în permanență lângă mine, dar să fie acolo și să am susținere. Fotbaliștii trebuie să aibă lângă ei o femeie care să fie acasă, iar eu nu eram, eram plecată cu treabă. Ne-am iubit foarte mult, am ținut extrem de mult unul la altul, dar am simțit amândoi că nu mai merg lucrurile și am ales să luăm această decizie.

+45 FOTO

Femeia care vrea un fotbalist trebuie să nu facă nimic, doar să stea după el. Să fie acasă când el vine din cantonament, să îl aștepte cu mâncare acasă și să stea lângă el. Eu făceam chestia asta, dar nu am mai putut să o duc. El era un băiat foarte ok și foarte liniștit. Eu eram plecată la concert și el stătea cu gândul dacă am terminat, dacă…. Și eu stăteam să îi dau mesaje că am terminat, că nu știu ce… Chestiile astea… Nu știu dacă te saturi, dar se umple paharul. 

Nu m-ar deranja dacă vorbește cu altă fată. Nouă ne-a fost foarte greu în ultimul an, mai ales pentru mine. Relația s-a cam răcit. Poate se întoarce la București, e posibil să se întoarcă la FCSB, dar nu, nu mai vreau să mă împac cu el. Eu știu că mă iubește cu adevărat, mai mult decât sigur mă iubește și acum, dar eu nu mai vreau. Sunt sigură pe mine. Dacă te întorci în trecut…”, a declarat Aza Gabriela la Kanal D.

Citește și alte știri despre Liga 1:

Istvan Kovacs, premiat de Vassaras » Lipsește din Liga 1, dar merge la un meci de 5.000 de euro

L-a încurcat nunta lui Costache! » Cum a ajuns Petrila rezerva lui Birligea: l-a ȘOCAT pe Dan Petrescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
bobin
bobin  •  12 Mai 2022, 22:21

E clar, nu i-au placut cluburile din Dusseldorf si Constanta. Plus ca o deranja cand se trezea Nedelcu la 8 dimineata sa plece la antrenament, ca ea doarme pana la pranz.

ultrasdinamo1948
ultrasdinamo1948  •  12 Mai 2022, 20:52

are o pata pe gat

1169067889840057
Sofa King  •  12 Mai 2022, 20:03

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează