FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

Dragoş Săvulescu: "La Dinamo primează performanţa în faţa orgoliului şi a părerilor subiective!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 11 aprilie 2012 19:30

Acţionarul lui Dinamo, Dragoş Săvulescu, a vorbit pentru gsp.ro despre venirea lui Dario Bonetti la echipă şi relaţia pe care acesta o are cu ceilalţi acţionari.

- Domnule Săvulescu, care este relaţia dintre domnul Borcea şi Dario Bonetti? L-au susţinut toţi acţionarii pe italian?

- Nu am discutat direct cu domnul Borcea, dar a discutat domnul Badea şi ştiu că şi el a fost de acord cu numirea lui Dario Bonetti.În afară de asta, domnul Borcea l-a sunat pe Dario să-l asigure că nu există nici un resentiment faţă de ce s-a întîmplat în 2009. Nu se poate spune că vreunul dintre acţionari s-a opus, ba, mai mult, fiecare a contribuit la această schimbare.

- E adevărat că dumneavoastră aţi băgat mîna adînc în buzunar pentru a-l convinge pe Bonetti să semneze?

- Informaţia apărută este greşită. Nu am dat nici un ban de la mine. Este vorba de clauze din contract care s-au negociat şi care urmează să fie plătite de clubul Dinamo, adică de toţi acţionarii, nu de mine în mod special.

- Fraţii Becali n-au agreat aducerea lui Bonetti, au încercat în vreun fel să creeze presiuni?

- Personal, nici nu am resimţit şi nici nu am cunoştinţă de existenţa vreunei presiuni a cuiva în legătură cu acest subiect.Nu ştiu în ce măsură există discuţii subiective sau obiective, simpatie sau antipatie din partea domnilor Victor şi Ioan Becali, dar important e ca lucrurile să meargă la club. Antrenorul să îşi facă treaba şi să aibă rezultate pentru că interesele antrenorilor, jucătorilor, suporterilor, conducerii şi impresarilor sînt comune. Dacă echipa are rezultate şi face performanţă, valoarea fotbaliştilor creşte şi are de cîştigat toată lumea. Binele clubului primează în faţa orgoliului sau a părerilor subiective.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
draki
draki  •  11 Aprilie 2012, 21:04

Care performanta ?

inima_de_caine
inima_de_caine  •  11 Aprilie 2012, 20:07
Postat de alpin pe 11 Aprilie 2012, 20:00

Asta chiar ca e o noutate!!!

Uraaa, a iesit alpin din coma de grad 0-5! :))

alpin
alpin  •  11 Aprilie 2012, 20:00

Asta chiar ca e o noutate!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează