FOTBAL  »  Superliga  »  SE ANUNŢĂ VREMURI GRELE

Drama de la U Cluj, catalizator pentru dezastrul din fotbalul românesc: "Şi-a băgat dracu’ coada!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 25 noiembrie 2012 17:41

Situaţia dramatică de la U Cluj o vom putea vedea şi la alte cluburi din Liga 1. Dumitru Dragomir anunţă apocalipsa în fotbalul românesc: 4-5 echipe din prima ligă se chinuie să supravieţuiască!

Sînt mai multe echipe în situaţia celor de la U Cluj. Mai multe, reţineţi! Nu întîmplător eu am propus micşorarea campionatului de la 18 la 14 echipe. O să vedeţi că sînt 4-5 echipe din Liga 1, 10-15 din divizia B şi 30 din Liga a 3-a care dispar.

Şi partea economică este dramatică în România şi acum şi-a mai băgat şi dracu’ coada. Cu condamnările astea şi patronii sînt speriaţi, vor să lase echipele”, a spus Dragomir la Dolce Sport.

U Cluj e în pragul desfiinţării, jucătorii nu şi-au mai primit salariile de 4 luni.

Citeşte şi:

Iubire la pungă » Suporterii Universităţii Cluj au făcut un gest unic în Liga 1

Dan Petrescu e scandalizat de ultimele evenimente din fotbalul românesc: "Nu-mi vine să cred ce se întîmplă"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
misuradu
misuradu  •  26 Noiembrie 2012, 11:05

bine ca patroni traiesc pe picior mare de pe urma jucatoriilor de fotbal dar nu ajuta cu nimic pe nimeni.HAI U CLUJ. FORTA U CLUJ

razvan99x
razvan99x  •  25 Noiembrie 2012, 22:56

PAI E SIMPLU CEI CARE AU FURAT VOR FACE PUSCARIE IAR CEI CARE NU AU FURAT VOR RAMANE IN FOTBAL . BINE AR FI DACA SI IN POLITICA AR FI LA FEL CA VAD CA MULTI DINTRE HOTI SUNT IN PARLAMENT SAU CHIAR GUVERN SAU LA PRESEDENTIE :) LA PUSCARIE CU SANDU SI DRAGOMIR CA AU ACCEPTAT O ASEMENA SITUATIE PANA ACUM IAR MILITIENII SI PROCURORII IMPREUNA CU JUDECATORII SI MAGISTRATII AR TREBU ISA AIBA ACEASI SOARTA DACA AU FURAT .

ciocaneanu
ciocaneanu  •  25 Noiembrie 2012, 22:55

Soarta clujenilor e simptomatica pt. fotbalul romanesc. Nu numai faptul ca Prodanca a incercat sa arate cit de bine se pricepe ea la fotbal si s-a ales praful, mai vin si cine stie ce fomisti dornici de publicitate care nu fac decit vorbe si sporesc haosul si incertitudinea. La fel cum OTV a vrut ca cumpere Oltchim, multi romani cred ca ajunge sa ai ceva bani ca sa te pricepi la toate. Oierul sef e cel mai bun exemplu. Cite intreprinderi a avut el pe mina au dat toate faliment. Numai stina mai lucreaza. Deci atita vreme cit toti bisnitarii, smenarii, pirnaiasii, se cred oameni de fotbal si se amesteca nemijlocit in desfasurarea campionatului, no chance! Multi si-au uitat lungul nasului!

Vezi toate comentariile (42)
Comentează