FOTBAL  »  Superliga  »  DRAMA

Dramă în fotbalul românesc: Sandu Neagu a încetat din viaţă la 61 de ani!

Articol de - Publicat sambata, 17 aprilie 2010 00:00

După ce situaţia lui Sandu Neagu era critică, acesta a încetat din viaţă în jurul prînzului. Internat de joi la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti  din cauza unei fracturi de femur la piciorul drept, legendarul fotbalist rapidista a suferit azi dimineaţă un stop cardio-respirator şi a fost mutat de la secţia de ortopedie la terapie intensivă.

"La secţia de terapie intensivă Sandu Neagu a mai suferit un al doilea stop cardio respirator. Din păcate nu a mai răspuns la aparate, chiar dacă s-a încercat resuscitarea acestuia de mai multe ori", a declarat purtătorul de cuvînt al Spitalului Universitar de Urgenţă.

"Sandu a fost ţinut în viaţă doar cu ajutorul aparatelor în ultimele ore. Ieri l-am lăsat destul de bine, iar azi dimineaţă la ora 4:00 a făcut stop cardio-respirator din cauza lichidului de la ciroză. Medicii l-au resuscitat timp de o oră. Din păcate nu l-au putut salva", a povestit cu lacrimi în ochi soţia lui Sandu Neagu.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (95)
 •  18 Aprilie 2010, 01:28

Dumnezeu sa-l ierte! Neagu, Dumitrache, Dobrin, Tataru, Dan Coe, Adamache, Ivancescu, Gornea... se duce generatia de la Guadalajara... Pacat...

 •  18 Aprilie 2010, 00:38

Dumnezeu sa-l ierte! orice mare emblema a unui club merita aprecierea tuturor. orice legenda care moare fizic devine nemuritor in istorie si in constiinta fanilor echipei sale... mult respect din partea unui stelist

cs_rainb
cs_rainb  •  18 Aprilie 2010, 00:23

Dumnezeu sa`l odihneasca in pace.

Vezi toate comentariile (95)
Comentează