FOTBAL  »  Superliga  »  SĂNĂTATE

EXCLUSIV Drama unui campion al Ligii 1 » Operat pentru a scăpa de paralizie, va fi supus unei noi intervenții: „Niciodată nu voi putea fi 100% bine”

Iulian Apostol a cucerit titlul alături de Unirea Urziceni
Iulian Apostol a cucerit titlul alături de Unirea Urziceni

Articol de GSP - Publicat joi, 19 noiembrie 2020 10:59 / Actualizat joi, 19 noiembrie 2020 11:39

Fostul fotbalist Iulian Apostol, ajuns la 39 de ani, a fost invitat în această dimineață la emisiunea GSP Live, unde a făcut lumină asupra problemelor de sănătate pe care le-a avut în ultimii ani.

În 2016, Iulian Apostol a primit o veste teribilă. I-a fost descoperit un hemangion pe coloană. „O tumoră, pe înțelesul oamenilor”, explica atunci Apostol într-un interviu amplu acordat GSP, care poate fi citit AICI. A suferit o intervenție chirurgicală, însă nu s-a refăcut complet. Încă are probleme de echilibru și va fi spus unei a doua operații, a dezvăluit acesta la GSP Live.

Iulian Apostol: „Exista riscul să fiu paralizat”

„Nu sunt încă 100% bine, am mici probleme dar sper să le rezolv în cel mai scurt timp. Niciodată nu voi mai putea fi 100% bine. Nu știu dacă voi scăpa, posibil să fiu mai bine în viitor, voi vedea. Nu am avut niciodată dureri, [tumora] îmi făcea presiune foarte mare pe măduvă, asta mi-a afectat foarte mult nervii periferici și mobilitatea. Dacă nu aș fi avut grijă la momentul respectiv, astăzi exista riscul să fiu paralizat. 

Am rămas cu un deficit de echilibru, nu foarte mare. La momentul respectiv asupra măduvei exista o compresie foarte mare, ăsta este motivul. Merg înainte, asta e viața. Se pare că nu a fost extirpat tot, există posibilitatea să mai fiu supus unei intervenții. Nu mi-e frică de asta, nu mi-e frică de nimic, indiferent că voi mai avea una sau două. Important e să fii sănătos, astfel îi bucuri și pe cei de lângă tine”, a declarat fostul mijlocaș.

Nu îmi e dor deloc de fotbal. Cât timp am jucat, am dat poate mai mult decât a trebuit și e posibil ca acest lucru să fi accentuat anumite probleme ale mele. 

Eu nu sunt de acord cu o zicală. Să se termine cu sintagma «Să dai tot ce ai pe teren, să mori acolo». Nu știi niciodată ce poate apărea în timp, fotbalul românesc nu dispune de când ești copil de condiții. Mă refer la vitaminizare, la recuperare, la tot ceea ce implică domeniul medical 
- Iulian Apostol, la GSP Live

2 trofeea cucerit Iulian Apostol în carieră: campionatul în sezonul 2008/2009 alături de Unirea Urziceni și Cupa, cu FCSB, în stagiunea 2010/2011

Urmărește emisiunea integrală cu Iulian Apostol aici:

Citește mai multe știri din GSP Live:

Fotbalistul adus la FCSB la insistențele lui Gigi Becali, înlăturat de furia suporterilor: „Mă simțeam amenințat. Am lăsat 60.000 de euro acolo”

Marius Bilașco a luat parte la un meci trucat în Liga 1: „Arbitrul mi-a zis: «Nu te mai agita, nu vezi că ai tăi se dau la o parte?»”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
gido
gido  •  20 Noiembrie 2020, 17:28

autorul articolului mai bine ar prezenta cifrele indexului instat cu realizarile lui man de la nationala...in liga noastra este superjucator,la nationala cifrele instat sunt catastrofale ...e un proverb romanesc:decat codas la oras , mai bine in satul tau fruntas...

thebluestlion
thebluestlion  •  19 Noiembrie 2020, 15:43

Sanatate!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează