FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO-STEAUA 2-0

Duckadam: "Zapata a făcut mişto de Steaua" :X

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 martie 2010 00:00

Fost mare portar al Stelei, Helmuth Duckadam îl desfiinţează pe columbianul Zapata şi îi sugerează lui Stoichiţă să-l titularizeze pe Tătăruşanu.

"Eu cred că Rufay, sau cum îşi zice el, a făcut mişto de toţi ceilalţi colegi. A făcut mişto de Steaua. Nu ai voie să faci aşa ceva. Stoichiţă a greşit că l-a titularizat în acest meci. Trebuia să înceapă cu Tătăruşanu.

Cu riscul de a supăra câteva persoane de acolo, cred că s-a greşit mult în privinţa transferurilor făcute. Au fost aduşi jucători, gen cipriotul Parpas sau senegalezul Tall, care nu au ce căuta la acest club", a declarat Helmuth Duckadam în Libertatea.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
sergiusurdila
sergiusurdila  •  20 Martie 2010, 15:51

Hamutovski a fost singurul portar cu adevarat bun dupa 1990 si pana in 2010.Restul care au trecut prin interiorul clubului au fost foarte slabi si au gafat in continu.Aduceti-va aminte de gafele lui Zapata in meciuri gen Sheriff Tiraspol,Galati,Bistrita,Ceahlaul si lista continua.Bagati-l pe Tatrusanu .

 •  20 Martie 2010, 15:47

nea duck(adam) ar trebui sa critici jocu echipei.....care a fost sub orice critica nu numai pe zapata..care saracu a incercat sa degajeze o minge aiurea trimisa de fricosu de baciu acasa.........STOICHITA statea si manca seminte pe margina in loc sa urle la jucatori.... si va spun asta ca am stat chiar langa banca de rezerva a stelei...

 •  20 Martie 2010, 15:15

Licuricii din ghencea au in continuare cei mai buni portari din tara (pt adversari) :Carlos, Zapata ,T. Lung, mai era unul la fel de paralel la cum joaca nu stiu sigur care va termina pe 18 ei sau Alba.Hamutovsky a fost prea bun pt o echipa de ca_ca_rezi...Va meritati soarta.PS mingea a sarit din pamánt dar cum ramane cu reflexele si timpul de reactie al lui Zapata...Din pacate in Romania nu mai avem portari de valoare ( in comparatie cu marii portari ai lumii).

Vezi toate comentariile (25)
Comentează