FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

„Mi se pare de neînțeles că Rapid nu are un jucător care să dea gol” » Marko Dugandzic i-a închis gura lui Marian Iancu: 6 goluri în 3 meciuri

Marko Dugandzic/ foto: Facebook @FC Rapid 1923
Marko Dugandzic/ foto: Facebook @FC Rapid 1923

Articol de - Publicat sambata, 04 februarie 2023 21:27 / Actualizat sambata, 04 februarie 2023 22:06

Marko Dugandzic (28 de ani), atacantul Rapidului, a marcat 3 goluri cu FC Voluntari, scor 4-1, în etapa #24 din Superliga.

Performanța lui Dugandzic vine la două săptămâni de la hattrick-ul marcat în poarta lui Sepsi, la victoria cu 3-0 a Rapidului. Croatul a ajuns la 15 goluri în acest sezon de Liga 1 și e golgeterul competiției.

Rapid, prestație eroică în deplasarea decisivă cu Metz » Calculele ACUM în grupa B din Liga Campionilor la handbal feminin
METZ - RAPID
Rapid, prestație eroică în deplasarea decisivă cu Metz » Calculele ACUM în grupa B din Liga Campionilor la handbal feminin

Marian Iancu: „Mi se pare de neînțeles că Rapid nu are un jucător care să dea gol”

Pe 20 ianuarie, Marian Iancu, fost patron la Poli Timișoara, lansa un atac la conducerea Rapidului, prin care-l atingea și pe Dugandzic. Principalul vizat a fost Dan Șucu, unul dintre acționarii din Giulești. Omul de afaceri era criticat pentru „lipsa investițiilor”, Marian Iancu fiind de părere că Rapid ar avea nevoie de „un jucător care să dea goluri”.

„La Rapid nu vinzi mobilă, nu faci comerț cu mobilă, nu produci mobilă. Mobila e impersonală, nu are suflet, n-are caracter, nu gândește. Aici joci fotbal, muncești și conduci suflete, oameni, stări de spirit. E cu totul altceva. A conduce corporatist înseamnă, într-adevăr, rezultate financiare, dar nu rezultate sportive. Mai ales într-un an al centenarului în care era nevoie de o emulație în plus față de tribună.

Nu știu cât de dispus este domnul Șucu să investească la Rapid. Eu sunt născut în Giulești și nu știu de ce există o asemenea reținere de a investi. Să fii echipă care are un obiectiv în anul centenar, să ai o defensivă foarte bună și să nu ai un jucător care să dea gol mi se pare de neînțeles”, a declarat Marian Iancu, la Pro Arena, pe 20 ianuarie.

De la declarațiile lui Iancu, Dugandzic, „vârful” Rapidului, a dat 6 goluri în 3 meciuri jucate. Nu a marcat cu U Cluj în acest interval. Meciul de pe Cluj Arena s-a încheiat 0-0, pe un teren impracticabil.

Citește și:  

Omul care i-a adus la Rapid pe Kait, Emmers, Papeau și Bamgboye propune un nou proiect: „Conducerea mă încurajează! Asta urmărim!”
Rapid
Omul care i-a adus la Rapid pe Kait, Emmers, Papeau și Bamgboye propune un nou proiect: „Conducerea mă încurajează! Asta urmărim!”
Meciul Metz - Rapid, din Liga Campionilor la handbal, transmis în Giulești » Atmosferă senzațională
Metz - Rapid
Meciul Metz - Rapid, din Liga Campionilor la handbal, transmis în Giulești » Atmosferă senzațională

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
username_2
username_2  •  05 Februarie 2023, 10:31

„vino Marko peste noi să ne dai și golul doi”, cam așa ar fi trebuit să cînte galeria Voluntariului, se pare că Marko îi pregătit pt Ghetuța de Aur, sau poate dăcît numa pt vînzare la arabi...mai zisei asta da s-a cenzurat direct ca-n Rusia putinistă, nici măcar n-au mai băgat gesepeii aiurelile cu limbaj vulgar sau acuzații grave, direct cenzură putinistă...nu se face să destabilizăm ditai clubu proletar în anu centenar, așa că du-te Marko peste ei să le dai și golu trei

gicapuia
gicapuia  •  05 Februarie 2023, 08:04
Postat de Mondo pe 04 Februarie 2023, 23:25

Am putea sa o numim Gazeta Puscariasilor, sau Gazeta Infractorilor. Poate pornim a un survey si ii ajutam cu schimbarea numelui care va reflecta mai bine tematica ziarului.

Gazeta Sporturilor a ajuns un fel de "Romania Mare " a publicisticii sportive. Cine nu stie Romania Mare a lui Vadin Tudor era in anii 90 o *** de ziar xenofob prin definitie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gicapuia
gicapuia  •  05 Februarie 2023, 07:59
Postat de vasileroaita pe 04 Februarie 2023, 22:46

Cine își dă cu părerea despre fotbalul nostru în presa scrisă și vorbită?! Alde Becali, Meme Stoica, Dragomir, Borcea, verii impresari ai lui Gigi, Iancu... Ce au în comun aceste persoane?! Ghici, ciupercă...

Rahova!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează