FOTBAL  »  LIGA 1  »  UNIREA URZICENI - STEAUA, AZI, 20:00, ANTENA 1 ŞI GSP.RO

Dumitriu: "Era firesc ca Steaua să ajungă aici, mai ales după schimbările de antrenori"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iunie 2009 00:00

Dumitru Dumitriu, fostul antrenor al Stelei, crede că era de aşteptat ca "roş-albaştrii" să ajungă să se bată pentru locul 6, avînd în vedere schimbările de antrenori.

"Era firesc ca Steaua să ajungă aici, mai ales după schimbările de antrenori. E cel mai încins campionat de pînă acum, dar din păcate fără nici o echipă din Bucureşti la vîrf. Totul va depinde de valoarea următorului antrenor care vine la Steaua.

Nu trebuie să punem antrenorii care îi plac lui Virgil Becali. Cred că Rapidul şi Vaslui vor rata calificarea. Timişoara mi-a plăcut, dar Braşovul joacă foarte bine şi are un joc foarte eficient. Chiar dacă nu au reuşit să cîştige toate meciurile pe teren propriu, ei nu au pierdut", a spus Dumitru Dumitriu la sportro.

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (3)
 •  10 Iunie 2009, 16:37

Mai ce penibili sunteti! Cum puneti voi o poza cu Lacatus, cand in articol e vorba de Dumitriu? Cred ca la GSP nu se uita nimeni peste articole. Halal editare!Profesionisti,nu gluma.

 •  10 Iunie 2009, 16:27

LOL! Articolul e despre Titi Dumitriu, dar poza e cu Lacatus... yeah! Well done GSP! Chiar va pasa de sport! Poate chiar prea mult! =)) =)) =))

soron
soron  •  10 Iunie 2009, 16:19

sper ca esti mandru de situatia in care este steaua ,70% suta este mreitul tau,uitate si plangi ca altceva nu mai e de facut

Vezi toate comentariile (3)
Comentează