FOTBAL  »  LIGA 1  »  POLI TIMISOARA

Dumitru Dragomir:

Articol de GSP - Publicat marti, 28 august 2007 00:00

NewsIn /  Presedintele Ligii sustine ca o parte de vina o are si arbitrul de centru, stefan Erdei, care nu a luat cele mai bune decizii de-a lungul partidei Poli Timisoara-Rapid, scor 1-1. "Nu mi-a placut deloc arbitrul de centru. Nu i-a dat afara cand trebuia nici pe Ganea, si nici pe Sapunaru. Mai grav decat toate, atunci cand vezi ca il ia de nas pe colegul tau, trebuie sa te bagi. El a pus mana pe Ganea, apoi a plecat. Nici macar nu l-a intrebat pe colegul sau daca mai poate continua jocul. Daca tusierul ar fi spus nu, atunci Timisoara pierdea jocul cu 3-0, dar acum e prea tarziu", l-a criticat Dragomir pe Erdei.

De asemenea, acesta a mai precizat ca pregateste un amendament pentru a distruge huliganismul de pe gazon si inca unul pentru a interzice fumatul pe stadion.

Atacantul Ionel Ganea l-a agresat duminica seara pe tusierul Dorin Mudura in mintul 71 al partidei Poli Timisoara - Rapid Bucuresti, dupa ce acesta a semnalizat un presupus fault al timisoreanului asupra lui Cristian Sapunaru.

Playtech: ȘOC! Adrian Năstase a dat LOVITURA! Victorie uriașă la tribunal, ULUITOR câți bani va primi


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează