FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

Dragomir i-a pus o vorbă bună antrenorului din play-off: „Merită primă de 100.000 de euro, dar patronul are arici la buzunar”

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de - Publicat sambata, 25 martie 2023 12:55 / Actualizat sambata, 25 martie 2023 13:11

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al LPF, consideră că Adrian Mutu (44) ar merita o primă de până la 100.000 de euro dacă Rapid s-ar clasa pe una dintre primele două poziții la final de campionat.

De un an la cârma Rapidului, Adrian Mutu i-a dus pe giuleșteni în play-off, acolo unde ocupă momentan locul 5. Distanța față de liderul Farul este de numai 8 puncte, astfel că rapidiștii speră la o clasare excelentă la final de campionat.

Dumitru Dragomir spune că Adrian Mutu ar trebui recompensat generos dacă reușește să o ducă pe Rapid pe unul dintre primele două locuri.

Pentru cine a părăsit-o Ilie Dumitrescu pe Nela, mama primilor 2 copii: „Semăna cu Monica Bellucci. A cucerit-o cu un tablou de Grigorescu”
DIVORȚ
Pentru cine a părăsit-o Ilie Dumitrescu pe Nela, mama primilor 2 copii: „Semăna cu Monica Bellucci. A cucerit-o cu un tablou de Grigorescu”

Dumitru Dragomir: „Mutu ar merita o primă de 50.000 - 100.000 de euro de la Rapid”

Dacă Rapid termină în primele două, părerea mea e că Mutu merită o primă de 50.000-100.000 de euro de la club”, a precizat fostul șef al LPF la Fanatik.

Totuși, „Oracolul” se așteaptă ca Mutu să aibă viață grea cu patronul Dan Șucu: „Mă îndoiesc că prima ar fi de la el, are arici la buzunar. E băiat simpatic, dar e greu să scoți bani de la el”.

Dragomir, lăsat perplex: „Cum a ratat Rapid...”

Dragomir a fost șocat de ratările Rapidului din meciul cu CFR Cluj din Gruia, încheiat la egalitate, scor 2-2. Valentin Costache și Alexandru Ioniță au irosit ocazii rarisime pentru alb-vișinii.

„Băi, frate, dar cum a ratat Rapidul ăsta în ultimele minute de prelungiri, eu n-am văzut de mult așa ceva. Ăsta care e stângaci (n.r. - Alexandru Ioniță), i-a venit pe stângul și a lustruit mingea.

Celălalt stângaci, i-a venit mingea tot pe stângul și a bărbierit-o (n.r. - Dugandzic). Băi, frate, e de neînțeles asta. Dacă nu îi venea pe piciorul de bază mai ziceam”, a comentat Dragomir.

Cu nouă etape rămase din play-off, Rapid are 27 de puncte, 6 peste Sepsi OSK, unul sub CSU Craiova. Pentru echipa lui Mutu urmează un meci pe teren propriu, cu Farul.

VIDEO: Dumitru Dragomir a prefațat „dubla” României cu Andorra și Belarus

Tot din Liga 1: 

Nelu Varga a lămurit situația jucătorului pe care CFR Cluj l-ar putea vinde după numai câteva luni: „Poate rămâne și sezonul viitor” + „Sunt vreo șapte jucători cu oferte”

Atacantul care l-a impresionat pe Mihai Stoica, dorit de Gigi Becali la FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
22cea
22cea  •  25 Martie 2023, 16:26

Ciobanoiu asta care sta cu palaria pe cap in studio .

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  25 Martie 2023, 16:11
Postat de gicapuia pe 25 Martie 2023, 15:57

Eu sunt rapidist de vreo 50 de ani , dar nu indraznesc sa ma gindesc la asa ceva! De titlul din 1967 nu imi amintesc. De restu da . Desi nu sunt decit 2. Atit s-a putut! Nici acum nu putem. Nu avem lot si nici jucatori. Daca vrei sa cistigi un campionat nu ai voie sa barbieresti minea cum a facut-o Ionita sau Costache in meciul cu CFR, orict de slabut ai fi. Dar'mite o valoare cum te crezi la nivel de lot . Asta nu e eroare. E superficialitate ca sa nu zic bataie de joc!

...esti prea dur gica ...aveti sanse ...putine ...dar sunt ...eu eram ironic cu Edy ...niciodata decand exista fotbal in Ro nimeni nu si a propus sa castige ceva la nivel de echipa nationala ...noi vrem calificari si iesiri din grupe ...atat ...

elgabri
elgabri  •  25 Martie 2023, 16:03

Imbarligatorul

Vezi toate comentariile (7)
Comentează