FOTBAL  »  LIGA 1  »  PREŞEDINTELE LPF SE APĂRĂ

Dumitru Dragomir: "Ce să fac, să mă apuc eu să fac controale antidoping?"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 mai 2009 00:00

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, spune că Liga aprobă controalele antidoping şi explică modalitatea prin care ANAD poate efectua verificări la meciurile din campionat.

"Am fost dispuşi să facem controale antidoping şi sîntem în continuare! Ştiţi ce înseamnă ca un club să refuze ca jucătorii să fie verificaţi? ANAD poate efectua oricînd, la orice meci, controale! Pentru asta funcţionează, acesta e obiectul activităţii lor.

Nu este vina Ligii Profesioniste, doamna Vîjîială minte dacă spune că noi nu am solicitat controale! Există o comisie medicală în cadrul FRF, ei trebuie să răspundă la întrebări legate de acest subiect, nu eu! Ce să fac, să mă apuc să fac controale antidoping?", a spus Dragomir la GSP TV.

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (8)
 •  30 Mai 2009, 12:49

pai voua nu va ajung banii de salarii,deplasari ,chiolhanuri si prime ,cum sa faceti voi controale antidopind mai ales ca acum se da voie la marijuana ,asa spune fata lu tata ,vaz ca a-si arestat unul de la voi care probabil ca va si aproviziona ,pai cum sa mai faci controale ,dati-va demisia nene nu aveti ce cauta in footbal

 •  30 Mai 2009, 08:07

Nu, mai vita, voi sa va puneti la TV si sa asteptati rezultatele! Da de ce mai existati? Auzi... "Ce să fac, să mă apuc eu să fac controale antidoping?" ...NU, dragule! Tu sa te apuci de pwula!...Ca e gratis!..Da care mai e rostul LPF-ului? Sa vanda drepturi de televizare? Si astia, cica, organizeaza Liga!!!! LA PUSCARIE, MITICA, LA PUSCARIE!

savibratescu
savibratescu  •  30 Mai 2009, 03:48
Postat de pe 20 Mai 2009, 22:28

Atit Dragomir cat si Mircea Sandu sunt nevinovati.Ei sunt mici, nu stiu nimic. Dar ei pentru ce sunt sefi acolo? Sa ne lase... Sa se duca sa-si vada de treburile personale...

UEFA,MICHEL PLATINI,PRESEDINTE,I-A ORDONAT,LUI MITICA,DUMITRU DRAGOMIR,PRES LPF,SA FACA CONTROL ANTIDOPIN,LA MATCH-UL;DINAMO-BRASOV,DE DUMINICA,31,MAI,ORA,20,30.LA TOTI JUCATORII,SI DE LA DINAMO SI BRASOV.MITICA DUMITRU DRAGOMIR,A RASPUNS,CA V-A EFECUA CONTROL,ANTIDOPING,CU TOATA ECHIPA LPF,ANNAINTEA PARTIDEI,LA PAUZA,SI IMEDIAT DUPA MATCH,LA TOTI JUCATORII.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează