FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

UPDATE Galatasaray, anunț oficial despre transferul lui Cicâldău: „Am început negocierile”

Cicâldău ar urma să ajungă la Galatasary / Sursă: Imago Images +13   FOTO
Cicâldău ar urma să ajungă la Galatasary / Sursă: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 iulie 2021 20:00 / Actualizat vineri, 23 iulie 2021 21:42

Dumitru Dragomir (75 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a susținut că Universitatea Craiova l-a vândut pe mijlocașul Alexandru Cicâldău (24 de ani) în Turcia, la Galatasaray. 

UPDATE 20:00: Galatasaray, pe contul de Twitter: „Au fost începute negocierile oficiale cu Universitatea Craiova din România cu privire la transferul lui Alexandru Cicâldau”.

UPDATE 18:10: Giovanni Becali și-a schimbat discursul și confirmă acum mutarea lui Cicâldău în Turcia. „E 100% la Galatasaray! Diseară pleacă să semneze. Contract pe 5 ani”, a spus fostul impresar pentru Fanatik.

„Totul s-a rupt în ultimele ore” » Dezvăluiri despre demiterea lui Ouzounidis: „Cine se gândea la asta?!”
CSU CRAIOVA
„Totul s-a rupt în ultimele ore” » Dezvăluiri despre demiterea lui Ouzounidis: „Cine se gândea la asta?!”

UPDATE 16:20: Sorin Cârţu a oferit o primă reacţie despre afirmaţiile făcute de Dumitru Dragomir şi a spus ezitant că nu are detalii despre acest transfer. Preşedintele Universităţii Craiova susţine că Mihai Rotaru este cel care se ocupă de astfel de situaţii.

„Dacă sunt negocieri între domnul Rotaru... le face domnul Rotaru când sunt negocieri, cu cine spuneţi voi, cu Galata. Pentru Cicâldău tot timpul este interes, e jucător de calitate, jucător de naţională, e normal să fie interese. Dacă se acceptă, înseamnă că e bine, că așa s-a căzut la pace, s-a negociat, dar nu ştiu”, a spus Sorin Cârţu pentru Telekom Sport.

UPDATE 14:45: CS Universitatea i-a pus în contract lui Alexandru Cicâldău o clauză de reziliere de 10 milioane de euro. Oltenii speră să se apropie cât mai mult de această sumă. Cicâldău ar urma să plece în seara asta spre Istanbul și să semneze pe un acord valabil pe 5 ani.

Într-o perioadă în care forma lui Cicâldău a lăsat de dorit, CS Universitatea Craiova ar putea da o adevărată lovitură pe piața transferurilor. Conform lui Dumitru Dragomir, oltenii ar fi aproape să-l vândă pe Cicâldău la Galatasaray.

Dragomir, informație-BOMBĂ: „Craiova l-a vândut pe Cicâldău la Galatasaray”

„Am auzit un zvon și e în premieră ce vă spun. Craiova s-a despărțit azi de cel mai bun jucător al lor. A fost vândut la Galatasaray pe 6 milioane de euro, plus 20% dintr-o vânzare ulterioară. E un record nemaivăzut. Becali și Rotaru sunt dați dracu'”, a spus Dumitru Dragomir, la Pro X.

Cotat la 6,5 milioane de euro de către Transfermarkt, Alexandru Cicâldău este unul dintre cei mai valoroși fotbaliști din Liga 1. Transferat de la Viitorul în vara lui 2018, în schimbul unui milion de euro, „Cic” a adunat 33 de goluri și 16 de pase decisive pentru alb-albaștri, în 128 de meciuri.

Gigi Becali, nemilos cu un jucător după victoria FCSB-ului din Conference League: „Asemenea tâmpenii?! Zici că e speriat de bombe”
FCSB - ȘAHTIOR KARAGANDY 1-0
Gigi Becali, nemilos cu un jucător după victoria FCSB-ului din Conference League: „Asemenea tâmpenii?! Zici că e speriat de bombe”

Alex acoperă mai multe poziții, e un jucător agresiv, chiar și când nu are mingea la picior. Are și ultima pasă, dar poate să și marcheze" 
Mirel Rădoi, selecționer România 

"Când am spus, acum un an, că Alex se va vinde pe 8-9-10 milioane de euro, lumea râdea de mine. E fotbalist de top, face diferența! 
- Gică Craioveanu, în 2020

6,5 milioane de euroe cota de piață a lui Cicâldău, conform Transfermarkt

12 goluriși 4 assisturi a reușit "Cic" sezonul trecut, în toate competițiile

UPDATE 13:20: Ioan Becali, impresarul fotbalistului, îl contrazice pe fostul șef de la LPF: „Dacă domnul Dragomir a spus că s-a făcut transferul, poate l-a făcut dânsul. Eu nu ştiu nimic, deocamdată, de vreun transfer la Galatasaray, nici al lui Cicâldău, nici al altcuiva”, a declarat Becali, conform digisport.ro

Galatasaray, anunț oficial despre transferul lui Cicâldău: „Am început negocierile”
Alex Cicâldău, foto: Imago

Cicâldău, prestație modestă în dezastrul Craiovei din Albania 

Trupa alb-albastră a mai bifat o rușine europeană, de data aceasta în Conference League, iar fanii deja caută vinovații pentru eșec! Întreaga echipă a lui Ouzounidis a lăsat de dorit în Albania. Apărarea a fost în zodia notei cinci, cu Marius Constantin, Bălașa și Conte într-o seară extrem de ezitantă. 

Gustavo, Cicâldău, Ivan, Koljic și Markovic au fost la rândul lor doar umbre ale jucătorilor în care fanii Craiovei își puneau toate speranțele. Toți au primit nota 5 în ediția de astăzi a Gazetei. 

FCSB detonează BOMBA pe piața transferurilor: negociază cu omul care a câștigat patru titluri cu CFR Cluj!
FCSB
FCSB detonează BOMBA pe piața transferurilor: negociază cu omul care a câștigat patru titluri cu CFR Cluj!

Dan Nistor, cel care fusese cel mai bun om în cantonamentul austriac, a fost printre cei mai slabi de pe teren aseară. Mijlocașul a dezamăgit crunt și nu a fost izvorul de idei de care echipa avea nevoie. A primit nota 4 din partea Gazetei, la fel cum s-a întâmplat și cu Câmpanu, cel care a fost înlocuit în minutul 64 cu Gustavo.

1 milion de euroa plătit Craiova în 2018, pentru a-l lua pe "Cic" de la Viitorul Constanța

VIDEO Ionuț Chirilă i-a făcut „media” lui Mihai Rotaru: „Așadar, Craiova nu ia titlul nici în noul sezon”

Citește și alte știri despre Universitatea Craiova: 

„Înseamnă că avem o mare problemă!” » Oficialii Craiovei, în alertă după dezastrul din Albania

Cornel Dinu, nemilos după meciurile românilor din Conference League: „Stingi televizorul și te apuci să cosești”

NOTE GSP Neputință, numele tău e Craiova! Notele rușinii din Albania: cât au primit vedetele Nistor, Cicâldău, Ivan sau Koljic

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (93)
george.br
george.br  •  24 Iulie 2021, 23:06
Postat de observator_federal pe 24 Iulie 2021, 16:03

Sunt chiar cazuri de patroni care au fost sau care sunt acum prin pușcării. Vorbește-ne puțin despre ei...

Trollache, aici este vorba exclusiv de catre patronul CSU, cel pe care tu il slujesti cu atata credinta!

observator_federal
observator_federal  •  24 Iulie 2021, 16:15
Postat de bodystyle74 pe 24 Iulie 2021, 09:34

Craiova trebuia sa vanda ca sa-si completeze bugetul pe sezonul asta. Chiar daca trec de albanezi cu Anderlecht este foarte greu. Oricum acest transfer s-a facut in mare parte datorita lui Hagi. A fost acum 2 sapt la Istambul si a discutat cu Terim pt Cicaldau. Hagi are 30% din dreptul de vanzare deci ia 2 mil plus inca unul de la Craiova, ajunge la 3 mil.Rotaru ramane cu 3,5 mil. Morutan a fost primul propus la Galata numai ca forma slaba si interventia lui Hagi au fost factorii decisivi. De aici si supararea lui Gigi pe Morutan in acest inceput de campionat.

Hagi se ofticase că Mitriță și Băluță ("culeși" și valorificați -Mitriță exportat aproape imediat- de el în vremurile când Craiova și Doljul nu nai aveau echipă în primele eșaloane) au adus mari câștiguri Craiovei, și atunci a crescut (artificial) prețul în tranzacțiile cu olrenii... Craiova i-a vrut pe Ghiță și Boboc (craiovean) dar a renunțat în aceste condiții (la fel și în cazul celuilat craiovean, Tudor Băluță). "Regele" a pierdut din cauza lăcomiei. (Mai nou, pe modelul de "selecție națională" Hagi-Danone, Gigi Becali, alt lacom, adună toți pacioneii și ciuciuleții din țară, dar "academia" lui din Berceni nu are meseriași...).

observator_federal
observator_federal  •  24 Iulie 2021, 16:03
Postat de george.br pe 24 Iulie 2021, 11:21

Sper sa nu te superi daca iti spun ca esti usor naiv... In principiu asa se face, ai putea avea dreptate daca n-ar fi vorba de Rotaru. Pe om il intereseaza doar banul. Exclusiv si cat mai rapid, ca n-are timp de pierdut! Grija lui e sa-si burduseasca buzunarele si s-o stearga cat mai repede. Nu crezi? Asteapta un pic si-ai sa vezi...

Sunt chiar cazuri de patroni care au fost sau care sunt acum prin pușcării. Vorbește-ne puțin despre ei...

Vezi toate comentariile (93)
Comentează
Close