FOTBAL  »  Superliga  »  ACUZE

Dumitru Dragomir, declarații incendiare despre Victor Ponta: „Pusesem mâna pe un scaun, îl alergam prin toată televiziunea” + acuze GRAVE: „El și Dragnea i-au promis amnistie fiscală ca să nu fiu ales”

Poza cea de taină: Dragnea, Ponta, Hagi și Gino Iorgulescu, înaintea alegerilor de la LPF din 2013
Poza cea de taină: Dragnea, Ponta, Hagi și Gino Iorgulescu, înaintea alegerilor de la LPF din 2013

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 mai 2020 15:48

Dumitru Dragomir (74 de ani), fostul șef al LPF, a oferit o primă reacție după ce jurnalistul GSP Costin Ștucan a publicat o fotografie realizată în 2013, chiar înaintea alegerilor de la LPF, în care viitorul președinte Gino Iorgulescu se afla alături de nume precum Victor Ponta sau Liviu Dragnea. 

Într-o intervenție avută la o emisiune de radio, Dragomir a susținut încă o dată că destituirea sa a fost una de natură politică, dezvăluind un episod tensionat petrecut între el și Victor Ponta, la acea vreme premier al României. 

Totodată, „Corleone” a lansat acuze grave la adresa unui președinte din Liga 1, pe care-l acuză că ar fi luat parte la o întâmplare necurată cu Liviu Dragnea și Victor Ponta într-un lift. 

Dragomir: „Ponta și Dragnea erau în lift când le-a promis amnistie fiscală să nu fiu eu ales”

„Am văzut cum premierul Ponta apare în poză cu președinții să mă curețe. Ar fi trebuit că după toate procesele să-mi dea înapoi banii cheltuiți pe procese. 

A fost un puci al premierului Ponta și al lui Dragnea. Acum a venit confirmarea. M-a sunat și un arbitru care mi-a spus că au mai fost doi președinți care au făcut poze și încă nu au apărut. Un președinte are poză din lift cu Ponta, Dragnea, patronul și președintele unei echipe. Are și el poza. Erau în lift când le-a promis amnistie fiscală să nu fiu eu ales”, a spus Dragomir, la Radio Sport 1. 

Dragomir, către Ponta: „M-ai băgat la pușcărie nevinovat”

„M-a sunat Porumboiu, care a votat cu Gino, mi-a spus: «Da, dom'ne, Ponta te-a curățat». (...) La România TV, când ne-am intersectat, Ponta a recunoscut și nu regretă. Era un act de bravură, cât de tare a fost el. 

I-am spus: «Bine, mă, nenorocitule, nu sunt supărat că m-ai dat afară de la Ligă, ci pentru că m-ai băgat la pușcărie nevinovat». A spus că nu a știut, dar mințea. Știa că Gino s-a constiuit parte civilă în fals să mă bage la pușcărie.

Atunci el a mai vrut să spună ceva, dar dacă nu se oprea pusesem mâna pe un scaun și-l alergam prin toată televiziunea lor. Gino m-a avertizat că dacă nu-l las pe Ponta în pace până luni mă arestează și până luni m-au luat, dar am avut noroc cu judecătorii care au avut nevoie de probe”, a mai spus Dragomir, potrivit sursei citate. 

Poza incriminată: Dragnea, Ponta, Hagi, Gino

Dumitru Dragomir, declarații incendiare despre Victor Ponta: „Pusesem mâna pe un scaun, îl alergam prin toată televiziunea” + acuze GRAVE: „El și Dragnea i-au promis amnistie fiscală ca să nu fiu ales”

Costin Ștucan, despre o poză nevăzută până acum de public: „Ponta, Dragnea, Gino, Hagi și ghidul neoficial al influențelor politice oculte din Liga 1”

VIDEO. Presiunile politice din perioada lui Dumitru Dragomir: „Dacă Steaua nu câștigă cu Dinamo, zbori din partid și din țară!”

Citește și alte știri despre Liga 1: 

Dumitru Dragomir: „Explodează hormonii în fotbaliști și în neveste, e normal să le dai drumul acasă” + atac la Guvern

EXCLUSIV Florin Prunea: „Fanii lui Dinamo nu au 10% din acțiuni, ci 100%. Este fără precedent în România!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (12)
markksson
markksson  •  01 Iunie 2020, 12:39

Wow, da' ce presiuni, tataie ... Mafia - nu jucarie ... Se baga in seama Mitica, fabrica si el exemple de "presiune" din mers.

iung811
iung811  •  01 Iunie 2020, 12:15

S-a trezit zmardoiu' din ***! Oricum cine se aseamana, se aduna.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

 •  31 Mai 2020, 21:07
Postat de antalmihai pe 31 Mai 2020, 20:56

nenorocitul asta de dragomir, ar trebui 1000 de ani sa stea la mititica... ba , ce tupeu de golan are...

E mai bun gigi becali cu valizele lui, nu!!?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează