FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Dumitru Dragomir exclude amanarea campionatului din cauza caniculei!

Articol de GSP - Publicat joi, 19 iulie 2007 00:00

NewsIn / Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat joi, pentru NewsIn, ca amanarea inceperii campionatului din cauza caniculei este exclusa, iar LPF va cere respectarea regulamentului in aceasta situatie, acela de a nu se disputa meciuri inainte de ora 18:00.

"Sunt tari in care s-a jucat fotbal si la peste 40 de grade. N-avem ce sa facem, va trebui sa respectam regulamentul. Niciun meci nu se va juca mai devreme de ora 18:00", a declarat presedintele LPF, Dumitru Dragomir.

Presedintele LPF a mai spus ca intr-un singur caz s-a facut o exceptie si s-a amanat disputarea meciului de la ora 18:30 la 22:15, dar a tinut sa precizeze ca nu se vor mai face asemenea modificari. Dragomir s-a referit la meciul Universitatea Craiova-Farul Constanta care se va juca sambata, 28 iulie. Aceasta partida trebuia sa inceapa la ora 18:30, dar la cererea celor doua formatii LPF a acceptat ca meciul sa se joace la 22:15.

seful Ligii a fost de parere ca doar cateva echipe vor fi afectate de canicula, din cauza faptului ca majoritatea formatiilor au instalatii de nocturna la stadion si isi pot juca meciurile dupa caderea serii.

In final, seful LPF le-a transmis un mesaj cluburilor care nu au instalatii de nocturna si trebuie sa dispute meciurile la ore cu temperaturi mult mai ridicate, declarand: "Sa se forteze si ei si sa isi faca nocturna cat mai repede".

Opt echipe din Liga I nu au nocturna la stadion. Acestea sunt Otelul Galati, Gloria Bistrita, FC Vaslui, Unirea Urziceni, Pandurii Targu Jiu, UTA, Gloria Buzau, Universitatea Cluj.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează