FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB 2-0

EXCLUSIV Dumitru Dragomir, nemilos cu un jucător de la FCSB: „E destrăbălat, nu se poate! Acolo s-a jucat meciul”

Dumitru Dragomir. FOTO: Captură GSP Live +8   FOTO
Dumitru Dragomir. FOTO: Captură GSP Live

Articol de GSP - Publicat joi, 29 aprilie 2021 21:49 / Actualizat joi, 29 aprilie 2021 22:24

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a analizat la GSP Live derby-ul Craiova - FCSB 2-0. „Corleone” l-a criticat pe Olimpiu Moruțan și a lăudat dăruirea jucătorilor olteni. 

„Craiova a fost o echipă cu o ambiție extraordinară atât în teren, cât și în tribune. Nu l-ați văzut pe Cârțu? Ce pasiune nemaipomenită pun oltenii! FCSB nu putea câștiga acest meci. Craiova a fost mai matură. Ce ambiție am văzut la echipa Craiovei! Mușcau din adversari, n-am mai văzut așa ceva de mult timp. 

Istvan Kovacs n-a făcut greșeli mari, dar eu aș fi dat acel penalty. Dar Craiova nu putea pierde acest meci. Mă așteptam ca FCSB să aibă un cap limpede. Dar Moruțan a vrut iar să iasă el în evidență. Nu-l cheamă nimeni la raport pe Moruțan? Trebuie disciplinat, nu se poate! Doar cu talentul nu faci nimic. E un mare talent, dar e destrăbălat în joc. Tănase nu poate juca dacă n-are un mijlocaș de creație. Mijlocul FCSB-ului a fost la pământ, acolo s-a jucat meciul. Lipsa lui Olaru duce la pierderea campionatului, ascultați-mă!”, a spus Dragomir. 

Dumitru Dragomir, după Craiova - FCSB 2-0: „Nu poți face performanță doar cu tineret”

„E greu ca FCSB să mai ia titlu. Poate mai aveau șanse dacă nu pierdeau cu Sepsi. Nu aici s-a pierdut campionatul (n.r. - cu CS U Craiova), ci cu Sepsi, meciul ăla le-a pus frână. 

Convingerea mea e că echipa FCSB-ului e mult prea tânără și doar cu tineret nu poți să faci mare performanță. În superioritate numerică, FCSB ar fi trebuit să o facă praf pe Craiova”, a declarat Dumitru Dragomir, la GSP Live. 

+4 FOTO

Citește și alte știri despre meciul Craiova - FCSB 2-0: 

FOTO+VIDEO Craiova - FCSB 2-0 » Roș-albaștrii capitulează în Bănie și pierd primul loc! Noul clasament din play-off

Vocile Gazetei » Craiova - FCSB 2-0, comentat live de Ovidiu Ioanițoaia, Dan Udrea și Remus Răureanu

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
petre47
petre47  •  30 Aprilie 2021, 11:13

Cine nu stie fotbal nu vede ca Morutan e jucator de miuta.

mosvasile
mosvasile  •  30 Aprilie 2021, 10:09

Nu stiu ce le-a casunat la astia pe bietul baiat!Ca de de nu se ridica la...pretul pe care i l-a stabilit patronul!Munceste foarte mult si numai cine nu munceste,nu greseste!Spre deosebire de el,Man avea un regim privilegiat!I se permitea sa dispara din joc lungi perioade(undeva lipit de tusa),iar apoi odihnit sa isi faca cele cateva numere-suturi,dribliguri,lovituri de cap sau goluri-si era umplut de laude!

192486884818821
Mihnea Ilie  •  30 Aprilie 2021, 09:48
Postat de Marcel Popa pe 29 Aprilie 2021, 22:39

La faci ce spune Becali sant doi mari ganditorii ,unul este Becali si al doilea Mihai Stoica.Cata vreme cei doi sant la butoane ,fcsb va juca ce stie Becali si Mm ,adica nimic.O echipa slaba de care incepe sa iti fie lehamite.

Încearcă sa scrii...,, sunt,,... nu,, sant,, Mama ei de limba romana, grea mai e, când nu ne, a plăcut școala...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close