FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Gigi Becali e original în prostie” » Dumitru Dragomir îl „faultează” pe patronul FCSB

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 19 mai 2022 16:17 / Actualizat joi, 19 mai 2022 18:08

Dumitru Dragomir (75 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, spune despre Gigi Becali (63), patronul FCSB, că „de multe ori e original în prostie”.

În cadrul unei intervenții la emisiunea GSP Live, fostul șef al LPF a fost întrebat despre scandările jignitoare la adresa celor de la FCSB, de la petrecerea de titlu a campioanei CFR Cluj.

Jucătorii lui CFR au fost înregistrați în momentul unui derapaj, un cântec de peluză intolerabil, împrumutat de la ultrașii lui Dinamo: „Cine ține cu Steaua (n.r. FCSB) / Să-i f***m familia!”.

„I-a luat valul. I-a luat valul așa cum l-a luat valul și pe Gigi Becali în declarații. Te ia gura pe dinainte”, a răspuns Dragomir.

Toni Petrea a luat decizia în privința viitorului său: „A rămas mult timp înmărmurit, surprins, mirat!”
FCSB
Toni Petrea a luat decizia în privința viitorului său: „A rămas mult timp înmărmurit, surprins, mirat!”

Dumitru Dragomir: „Gigi Becali e original, de multe ori, în prostie”

Ulterior, a detaliat, făcând referire la afirmațiile lui Gigi Becali de la finalul meciului dintre FCSB și FC Voluntari, scor final 2-2, rezultat care a i-a scos pe roș-albaștri din lupta pentru titlu. Principalul „client” al lui Becali a fost chiar Florentin Pandele, primarul din Voluntari, care îi este fin! Totodată, Becali a sugerat atunci că roș-albaștrii s-au predat intenționat în meciul cu cântec pierdut în fața Viitorului în 2013, 2-5

„Să-l acuzi tu pe primar că s-au dat prime și d-asta a jucat echipa... În loc să fi ieșit să zică: «Da, dom'ne, îl felicit pe finul meu», pentru că ăsta este viitorul fotbalului nostru, corectitudinea. Ar fi fost diabolic, vă dați seama, să fi ieșit să spună asta: «Mi se pare că de aici trebuie plecat cu fotbalul românesc».

Gigi Becali e original, n-ai ce să-i faci. E original, de multe ori, în prostie. Dar să luați lucrurile bune ale lui, nu neapărat pe cele proaste. Este un conducător adevărat. Bagă bani, nu foarte mulți, dar bagă”, a declarat Dragomir.

Relația dintre Gigi Becali și Dumitru Dragomir, șef la LPF până în 2013, a fost de multe ori tensionată. Unul dintre citatele celebre ale patronului FCSB îl are ca „protagonist” chiar pe Dragomir: „M-am certat cu Mitică Dragomir, dar fără jigniri. El m-a făcut oligofren, eu l-am făcut zdreanță, dar nu ne-am insultat”. 

În plus, în 2005, la doi ani după ce latifundiarul o preluase pe FCSB, Dragomir declara că „Becali este un trișor ordinar, hoț de profesie”. 

Citește și: 

O mizerie » Ioanițoaia, despre momentul oribil de la petrecerea celor de la CFR Cluj: „E regretabil că Dan Petrescu n-a reacționat”

Petrea a luat decizia în privința viitorului său: „A rămas mult timp înmărmurit, surprins, mirat!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
reflector
reflector  •  22 Mai 2022, 11:33

Felicitari echipei de fotbal CFR Cluj pentru trofeu , o conducere tehnica si administativa competenta , profesionista ! Insa din pacate in fotbalul romanesc au patruns niste indivizi dubiosi cu interese meschine cum este cel de la aceasta echipa creata prin mijloace obscure FCSB si care polueaza fotbalul romanesc nerespectand regulile , declara si face tot felul de tampenii ce murdareste imaginea fotbalului romanesc , nu doreste performanta sportiva si pentru ca dispune de multi bani (obtinuti prin mijloace obscure conform inf. din presa si TV) cumpara tot inclusiv influentatorii lui din o parte a presei si tv de exemplu GSP, DigiTV sport!!!

380912830348081
Gogu Steriade  •  20 Mai 2022, 06:31

Și ne mai întrebam de ce am ajuns în lumea a trei-a a fotbalului, cu astfel de specimene...

2851798574849396
Vlad Ciprian Flavius  •  20 Mai 2022, 06:24
Postat de vasileroaita pe 19 Mai 2022, 18:39

OK. Să luăm de la Becali lucrurile bune! De exemplu... care or fi acelea?!?... Da, a scris cărți!!!

A scris carti de colorat))) iar Mitica e cel mai tare ! Citeste 2 carti deodata))) cite una cu fiecare ochi

Vezi toate comentariile (8)
Comentează