FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - CONCORDIA CHIAJNA 2-1

VIDEO+FOTO Deznodământ dramatic la retrogradare: Dunărea Călărași dă lovitura în prelungiri, 2-1 cu Chiajna

Dunărea Călărași - Concordia Chiajna // FOTO: Facebook Dunărea Călărași +18   FOTO
Dunărea Călărași - Concordia Chiajna // FOTO: Facebook Dunărea Călărași

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 februarie 2019 08:43

Fără victorie din septembrie, Dunărea Călărași a rupt seria negativă și a învins-o pe Concordia Chiajna cu 2-1, într-un meci din etapa a 23-a a Ligii 1.

Meciul a  fost liveTEXT AICI 

VIDEO cu golurile și cele mai importante faze

Vezi AICI FOTO de la meci

Nu degeaba Concordia și Dunărea au printre cele mai slabe apărări din campionat. Cele două defensive au fost la fel de vulnerabile și în meciul de astăzi, ocaziile curgând cu abundență la cele două porți.

Mediop, atacantul gazdelor, a întârziat finalizarea în minutul 5, acesta fiind copiat de Marius Alexe în minutul 18. Fostul puști-minune de la Dinamo s-a bâlbâit inexplicabil dintr-o poziție favorabilă, semn că o revenire în prim-planul fotbalului românesc e puțin probabilă.

Deschiderea de scor a picat în minutul 26. Alex Bourceanu, un alt jucător departe de forma de altădată, a făcut henț în careu, iar ivorianul Ghislain Guessan a înscris fără probleme de la punctul cu var.

Avantajul Concordiei nu a persistat prea mult. Dunărea, fără Dan Alexa pe bancă, și-a continuat forcingul din startul meciului și a egalat în minutul 35. Apărarea ilfovenilor a fost făcută franjuri de o înlănțuire de greșeli personale, iar Georgian Honciu a îndeplinit o simplă formalitate.

Ocaziile au continuat și în repriza secundă, dar atacanții celor două echipe au fost lamentabili în fața porții. Asta până în al patrulea minut al prelungirilor, când nou-venitul Najib Ammari a prins un șut puternic de la 20 de metri, care l-a derutat pe Greab și a intrat în poartă.

Dunărea Călărași bifează prima victorie din 15 septembrie. Echipa lui Dan Alexa are 21 de puncte și se află pe locul de baraj. De partea cealaltă, Concordia ajunge la 8 înfrângeri consecutive și situația ilfovenilor se complică.

Dunărea Călărași - Concordia Chiajna 2-1
Au marcat: Honciu '35, Ammari '90+4 / Guessan '26 p. 

Echipele de start:

Dunărea Călărași: Calancea - Șt. Vlădoiu, Luchin, Dobrosavlevici, G. Mendy- Bourceanu - H. Keyta, Honciu, Ammari, Souda - Mediop
Rezerve: G. Popa, Ben Djemia, C. Henderson, D. Benzar, G. Simion, I. Stoica, V. Munteanu
Antrenor: Dan Alexa

Concordia Chiajna: Greab- J. Meira, Marc, Cadamuro - Grădinaru, Albu, Gorobsov, Fota - Măzărache, Guessan, M. Alexe
Rezerve: Caparco, Bărboianu, Iloki, A. Radu, Bawab, P. Ivanovici, Nivaldo
Antrenor: Adrian Falub

Arbitru: Horia Mladinovici / A1: Vasile Marinescu / A2: Andrei Constantinescu (toți din București) / Observator: Marian Salomir (Cluj)

 
 

 

Clasament actualizat Liga 1

Etapa 23 Liga 1

VINERI 

Astra - Viitorul 3-0 (Detalii AICI)

SÂMBĂTĂ

Sepsi - Dinamo 0-1 (Detalii AICI)

DUMINICĂ

Dunărea Călărași - Chiajna 2-1
Poli Iași - Gaz Metan 18:30
CSU Craiova - CFR Cluj 21:00

LUNI

FC Botoșani - FC Voluntari 17:00
FCSB - Hermannstadt 20:00

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează