FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB

DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB 1-1 // UPDATE VIDEO + FOTO Ambulanța pe teren, scandal între Alexa și Hațegan și lovitură de pedeapsă neacordată! Toate s-au întâmplat într-o fază

FOTO: Alin Grigore +17   FOTO
FOTO: Alin Grigore

Articol de - Publicat sambata, 02 februarie 2019 16:05

FCSB și Dunărea Călărași au terminat la egalitate, scor 1-1, în partida de debut a lui Mihai Teja pe banca vicecampioanei. Alin Dobrosavlevici, fundașul gazdelor, s-a ciocnit cu Cristi Bălgrădean în careul FCSB, pe finalul meciului, și a avut nevoie de intervenția medicilor.

Vezi AICI clasamentul LIVE al Ligii 1 și programul etapei

update 18:00

Dobrosavlevici se află la spital, dar e în afara oricărui pericol. Doctorii i-au efecutat toate analizele, iar starea lui este una bună. Fundașul călărășenilor are o inflamație în zona rinichilor, dar va fi externat în cursul acestei seri.

UPDATE 16:50

Dobrosavlevici a fost transportat la spital, unde a efectuat o ecografie. În urma primelor analize a rezultat o traumă renală.

Medicul Dunării Călărași și asistentul de pe Ambulanța, cel care trebuia să îl transporte pe fundaș la spital, au avut un schimb dur de replici.

Omul din staff-ul formației de Liga 1 a reclamat că nu au sosit mai repede pe teren. Oamenii de pe Ambulanță s-au scuzat, explicând că nu aveau permisiunea nimănui.

Penalty pentru Dunărea

Fostul mare arbitru internațional Ion Crăciunescu a afirmat că intervenția lui Bălgrădean asupra lui Dobrosavlevici a fost una incorectă și că Ovidiu Hațegan ar fi trebuit să acorde lovitură de la 11 metri. 

„Portarul are un singur privilegiu, acela de a juca mingea cu mână. Nu poate lovi adversarul”, a opinat Crăciunescu. 

Alexa, eliminat

Dan Alexa a fost eliminat în finalul partidei, pentru proteste vehemente. Arbitrul înfruntării a lăsat jocul să meargă după presupusul fault al lui Bălgrădean, FCSB fiind la un pas să marcheze prin Gnohere. 

Alexa a avut o ieșire nervoasă, aruncând cu o sticlă de pământ. 

+18 FOTO

Vezi și: 

Nicolae Dică, reacție după primul meci al lui Teja la FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
poli_4_ever
poli_4_ever  •  03 Februarie 2019, 13:39
Postat de Dan Dumitrescu pe 02 Februarie 2019, 16:56

Faptul ca astfel de faze mai vedem prin *** asta de campionat romanesc nu-l scuza pe Hategan care trebuia sa acorde fault, galben si penalty. Mai ales ca el mai merge si afara unde a mai gafat impardonabil desi a vazut cum se arbitreaza pe acolo. Balgradean este un portar masiv, greoi si care se bazeaza eminamente pe forta si nu pe tehnica. In cazul in speta mingea trebuia respinsa cu pumnii si nu prinsa cu mainile, astfel accidentandu-l grav pe atacantul advers. Dar lui Hategan i s-a facut frica sa dezechilibreze partida si astfel sa-l vaduveasca pe oier de trei puncte. Un las demn de dispret. Sa vina si la noi VAR-ul!!!

Si daca se va apela la VAR tot oamenii lui Deaconu vor decide, iar fc fcsb popesti leordeni va continua sa beneficieze din plin de darnicia arbitrilor aflati in subordinea acestui domn cunoscut si ca „Bricheta”. Iar Deaconu Bricheta nu are nevoie de nicio prezentare, o tara intreaga il cunoaste

231121001095548
Gaby Dana Furtuna  •  03 Februarie 2019, 11:50

***... Dar la Benzar ce a fost oare?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1581870215401957
Andronic Popovici  •  03 Februarie 2019, 09:50

daca era invers ,oare ce s-ar fi intamplat ,sarea toata presa in sus sa fie suspendati toti atat portarul cat si arbitru ,asa simbriasii din presa dar nu numai ei ,se fac ca nu au vazut vre-o incorectitudine cum, iar statul paralel e de vina ,nu bunul simt si omenia care au disparut de tot dupa involutie ,asta e democratia prost inteleasa ,mai bine o dictatura .

Vezi toate comentariile (16)
Comentează