FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB 1-1

DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB 1-1 // VIDEO + FOTO Mihai Teja pierde două puncte URIAȘE în fața lui Dan Alexa! Cum arată ACUM clasamentul Ligii 1

FOTO: Raed Krishan +19   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 februarie 2019 15:57

FCSB și Dunărea Călărași au terminat la egalitate, scor 1-1, în partida de debut a lui Mihai Teja pe banca vicecampioanei.

FCSB a deschis relativ rapid scorul, în minutul 16, după o acțiune personală superbă a lui Dennis Man. Atacantul în vârstă de 20 de ani a șutat puternic de la marginea careului de 16 metri, la colțul lung, în plasa laterală.

Echipa lui Teja a lăsat din mână frâiele partidei și s-a văzut egalată în minutul 30. Mediop a profitat de o eroare în lanț a defensivei, avându-l drept za principală pe Bălgrădean. Portarul a degajat greșit, apoi a scăpat pe sub braț șutul.

Finalul reprizei a fost dominat de naivități pe faza de construcție a ambelor combatante, soldate, pe stoparea contraatacurilor, cu nu mai puțin de 5 cartonașe galbene.

rkr 1161 01 +20 FOTO

Schimbări rapide ale lui Teja

Mihai Teja a făcut rapid schimbările. Florentin Matei, Olimpiu Moruțan și Harlem Gnohere nu au schimbat fața jocului.

FCSB a mai avut o singură șansă mare de gol, prin același Man, în minutul 50. Calancea a intervenit din postură de 1 la 1. Bucureștenii au încercat să construiască pe final, dar au fost hăituiți permanent de contrele lui Souda din flancul stâng.

FCSB acumulează 41 de puncte, cu 5 mai puține decât liderul CFR Cluj, care are și un meci mai puțin disputat, diseară, contra lui Hermannstadt.

Vezi AICI clasamentul LIVE al Ligii 1 și programul etapei

Dunărea Călărași - FCSB 1-1
Au marcat: Mediop '30 / Man '16

AICI partida TEXT

Vezi VIDEO de la meci

 

 
 

Gabi Balint a analizat primele 45 de minute ale înfruntării de la Călărași: „Alexa a pregătit meciul foarte bine tactic. Dunărea s-a apărat avansat. De asta a apărut și gafa de la gol.

Nu e nicio rușine ca portar să dai și mingea lungă, mai ales pe un asemenea teren. Te-ai încăpățânat să faci posesia, apoi a apărut acest gol. Foarte puțină mișcare în atac, și de la Coman și de la Tănase”.

UPDATE 13:35

Stadionul „Ion Comșa” se umple! Cozile la intrări sunt interminabile, iar vremea și gazonul girează pentru un spectacol reușit. 

echipele de start

Dunărea: Calancea - Vlădoiu, Dobrosavlevici, Luchin, Ben Djemia, Mendy - Honciu, Bourceanu, Ammari - Mediop, Souda
Rezerve: Popa - Sârgi, Henderson, Simion, V. Munteanu, A. Munteanu, A. Omrani
Antrenor: Dan Alexa

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Planici, Filip, Junior Morais - Nedelcu, Stoian - Man, Tănase, Fl. Coman - Rusescu
Rezerve: A. Vlad - Gnohere, Moruțan, I. Hora, Fl. Matei, Al. Stan, Fl. Teixeira
Antrenor: Mihai Teja

Stadion: Ion Comșa, Călărași
Arbitru: Haţegan Ovidiu // Asistenți: Şovre Octavian, Sebastian Gheorghe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (189)
sexilian
sexilian  •  02 Februarie 2019, 17:05

BOURCEANU PRAPADITUL S-A STRADUIT,apa dunarii e grea la tarla,campioana,doar CFR.....

108640560220496
Sirius Garfield  •  02 Februarie 2019, 16:35

Sper ciobane sa nu îți poți vinde nici un jucător pentru că nu vrei sa cistigi campionatul te interesează doar să-ți umpli buzunarele decit tine mai iute cîștiga Dinamo campionatul eu că stelist sau fcsb-istmă întreb sa doresc Craiovei sau Clujului sa cistige iar în anul asta campionatul tu nici în anul asta nici anul viitor niciodată așa nu o să-l cistigi oricum nu te interesează tu ești un blestem pentru echipa asta și suporteri care nu au nici un motiv sa se bucure ca tu cistigi din vindarea jucătorilor și nu cistigi campionatul noua nu ne rămîne decit sa strigam Hai Craiova sau hai Clujul tu ciobane nici pe trei nu vei termina mare păcat și distrus cea mai titrată și valoroasă echipa de fotbal din Romania pentru ambiția ta ..Păcat că nu se găsește cineva sa o cumpere d la tine sau macar de ai da faliment sau ai retrograda poate atunci ne-am scăpa de tine

risc_mix
risc_mix  •  02 Februarie 2019, 16:22

A dracu minge, parcă era pătrată când ajungea la fcsb-iști. Nu se lipea deloc de ei.

Vezi toate comentariile (189)
Comentează