FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FC HERMANNSTADT

DUNĂREA CĂLĂRAȘI - HERMANNSTADT // Gazdele contestă delegarea lui Ovidiu Hațegan: „«Relație specială» cu Iuliu Mureșan”

Ovidiu Hațegan
Ovidiu Hațegan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 aprilie 2019 15:53

Dunărea Călărași și FC Hermannstadt vor juca sâmbătă, în etapa a 7-a din play-out, într-un meci care se anunță extrem de tensionat.

Cele două echipe sunt rivale în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Dunărea este pe locul 7, cu 17 puncte, iar Hermannstadt este pe 6, cu 18 puncte.

Azi, Dunărea Călărași a emis un comunicat prin care contestă decizia CCA de a-l delega pe Hațegan.

Călărășenii acuză relația apropiată dintre Hațegan și Iuliu Mureșan, noul președinte al sibienilor, dar și conflictul dintre Dan Alexa, antrenorul Dunării, și Hațegan, la meciul cu FCSB, din prima etapă din 2018.

Comunicatul integral emis de Dunărea

„In aceasta dimineata am aflat si noi pe surse (nu doar presa are surse) ca dl. Ovidiu Hategan este delegat la jocul mai sus mentionat.
Vrem sa mentionam de la bun inceput ca apreciem prestatia domnului Ovidiu Hategan si a brigazii sale la jocurile la care este delegat, in special in plan international unde este apreciat atat de cei de la UEFA cat si de cei de la FIFA.

Aceasta delegare ar fi trebuit in mod normal sa ne creeze linistea pentru pregatirea jocului de sambata dar sunt doua motive care-n mod sigur ne vor face cel putin pana la ora jocului sa nu mai avem nici macar in noi mare incredere.

1. In ultimii ani, in mass-media, s-a vorbit de multe ori de ”relatia speciala” dintre arbitrul Ovidiu Hategan si CFR CLUJ vs. Iuliu Muresan, presedinte al clubului clujean pana-n toamna anului trecut. Nu detinem elemente legate de aceasta relatie si nici macar nu ne intereseaza, probabil sunt barfe de presa sau intoxicari ale cluburilor care se luptau pentru suprematie cu CFR CLUJ.

2. La jocul dintre AFC DUNAREA 2005 Calarasi -FCSB din cadrul etapei a-XXII-a a sezonului regulat a avut loc un incident intre antrenorul Dan Alexa si arbitrul Ovidiu Hategan, incident pentru care si astazi ne cerem scuze. Pentru iesirea de atunci, antrenoruli nostru, Dan Alexa, a fost suspendat de Comisia de Disciplina. Daca Comisia Centrala a Arbitrilor, a decis delegarea brigazii lui Ovidiu Hategan, credem ca au analizat oportunitatea acestei delegari si ca dorinta noastra de a fi arbitrati corect, va fi indeplinita” președintele Dunărea Călărași, Florin Brișan

Dunărea Călărași - Hermannstadt se joacă sâmbătă, de la ora 16:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, LookTV și TV Digi Sport.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
2587032921313866
Dura Gigi  •  27 Aprilie 2019, 16:44

*** MIRIUTA ! Vrei sa castigi la Calarasi. O sa castigi asa cum ai castigat peste tot in ultimul timp. Antrenorul gropar nu o sa reuseasca niciunde pentru ca habar nu are de antrenorat. Iuliu Muresan care stie ce stie nu poate sa-l demita acum....abia a venit,ma rog, si cu solicitarea lui Miriuta etc etc....dar nu va dura mult.Problema e sa nu fie prea tarziu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wba33
wba33  •  25 Aprilie 2019, 00:21

Din comunicatul complet, de pe facebook: "Nu detinem elemente legate de aceasta relatie si nici macar nu ne intereseaza, probabil sunt barfe de presa sau intoxicari ale cluburilor care se luptau pentru suprematie cu CFR CLUJ." Dunarea, un club de 2 lei care incearca sa puna presiune pe arbitru.

blatistu49
blatistu49  •  24 Aprilie 2019, 16:49

Afara cu Calarasiul sa intre echipe de traditie nu fantome inventate pe bani publici nu stiu cum a fost omologat stadionul e o rusineee dispareticlonelor

Vezi toate comentariile (3)
Comentează