FOTBAL  »  Superliga  »  ŞTIRILE SPORTIVE ALE ANTENEI 1 / U CRAIOVA - STEAUA 1-2

După accidentarea la cap, Lovin nu mai ştia unde se află!

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 aprilie 2008 00:00

Steliştii au trecut prin momente grele la Craiova! După ce au fost primiţi cu huiduieli la încălzirea dinaintea partidei, au trecut prin incidente şi în timpul acesteia.


Rădoi a fost înjurat tot meciul
chiar pe stadionul unde acesta a debutat în Liga I, însă a declarat că nu se poate supăra pe fanii olteni. Apoi, Lovin a suferit o comoţie în repriza a II-a şi a fost nevoit să părăsească terenul. Pentru cîteva secunde, după accidentare, mijlocaşul Stelei nu mai ştia unde se află, el întrebîndu-l „Unde sînt?” pe doctorul Stelei, Radu Paligora.

Apoi, în minutul 90+2, Golanski a fost eliminat după ce a încercat să-l oprească pe Mitchell din a se ciocni cu Zapata. De nervi că va rata derby-ul cu Dinamo, Golanski a lovit cu pumnii pereţii tunelului de acces, fiind liniştit de Florin Lovin.

Vezi toate amănuntele la Ştirile Sportive ale Antenei 1!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
 •  28 Aprilie 2008, 13:03

CU SCANDAL DE LA FANI SAU FARA AM CASTIGAT.ARE DREPTATE MIREL.BRAVO.

 •  28 Aprilie 2008, 10:38

nu-l mai jicniti pe lovin!si el e om si face greseli ca toty oameni!mi-e scarba de restu fanilor care nu styu ce efort depun unii oameni!

 •  28 Aprilie 2008, 10:37

pacat k nu s-a stins....!!!!nu se mai poate asa ceva .... cum sa castigi un campionat cu butoane.... cat sa mai fie atata nedreptate???? numai in romania este posibil.... dar se va incheia odata si cu asta .... sper sa faca o gramada de 0(zero) puncte in Ch. League!!!dar inka ceva sper sa cada avionul cu ei....in drum spre meci!!!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează