FOTBAL  »  Superliga  »  FIORENTINA

După atacurile lui Hagi la adresa sa, Pantaleo Corvino i-a răspuns managerului tehnic de la Viitorul

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 12 februarie 2018 18:14

Gică Hagi s-a enervat foarte tare pe italienii de la Fiorentina în urmă cu două zile și a aruncat vorbe dure la adresa directorului sportiv al echipei, Pantaleo Corvino. Oficialul Fiorentinei i-a răspuns la rândul său lui Hagi

"Antrenorii au fost cei care nu-l foloseau pe Ianis, nu eu. În mod sigur, n-a fost alegerea mea, ca Ianis să nu joace la Fiorentina", a fost punctul de vedere exprimat de Corvino, conform Libertatea.

Ianis Hagi (19 ani) a stat la Fiorentina un an și jumătate, reușind să joace doar în două partide pentru echipa mare. Fotbalistul s-a întors la Viitorul în schimbul a două milioane de euro și 30% dintr-un eventual transfer.

Declarațiile lui Hagi

”Susține-l pe acel băiat și nu-l lăsa să plece. Nu ai nimic de zis. Ianis nu e un jucător rău şi tu știai asta (n.r. Corvino). Nu ai decis bine pentru club. A pierdut un jucător bun, precum mulţi jucători de număr 10 buni pe care Fiorentina i-a avut în istorie.

Fiorentina a pierdut un mare jucător. Aşa cred eu, care am jucat fotbal. Îmi pare rău, dar te salut din România. Mergem mai departe și vedem ce se va întâmpla”, a spus Hagi, la conferința de presă, în limba italiană, pentru Pantaleo Corvino, directorul sportiv al italienilor.

"Îi spun că nu e frumos ce a făcut. Toți cei din Firenze voiau să îl vadă pe Ianis, dar i-a dat reject. Nu e corect. La Primavera, Ianis desena și picta. Ei nu l-au dezvoltat. Jucătorul se dezvoltă când joacă, nu când se antrenează. În meci înveți, din greșeală", a continuat Hagi, în limba română.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
305366426525402
Toma Paul  •  13 Februarie 2018, 15:42

Pe langa sicanele clubului ,Ianis nu a convins ca e o valoare pt.Serie A !! valoare e doar in fata marelui rege (tasu Gica) !! Cu italienii nu te joci ca la Ovidiu sau Voluntari . Poate demonstra Ianis peste 2-3 ani ,ca *tasu *nu va fi nisodata !!

zica10hagi
zica10hagi  •  13 Februarie 2018, 11:49

Gica ...... daca pleci si il lasi acasa .... sa nu il certi mai apoi si pe Anghel ca nu ti-l baga in echipa ! :)))

ion.ionescu
ion.ionescu  •  13 Februarie 2018, 07:59

Gică, îi faci rău copilului cu astfel de declaraţii ! Mai ales că ştii ce înseamnă vedetismul, l-ai avut şi tu la Sportul studenţesc...

Vezi toate comentariile (28)
Comentează