FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CEAHLĂUL 2-1

După faptă şi răsplată pentru arbitrul de la Steaua - Ceahlăul » Exclus de pe lista FIFA!

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iulie 2013 00:00 / Actualizat luni, 22 iulie 2013 22:29

Ion Crăciunescu va propune în şedinţa CCA scoaterea "centralului" bucureştean de pe lista arbitrilor cu ecuson internaţional pentru erorile de la Steaua - Ceahlăul, 2-1 (VIDEO DE LA MECI).

La mai puţin de 48 de ore distanţă de meciul în care a comis greşeli extrem de grave, Radu Petrescu a fost analizat de şefii Comisiei Centrale a Arbitrilor. Nu s-a luat deocamdată nici o decizie, însă la următoarea şedinţă, care va avea loc săptămîna viitoare, Ion Crăciunescu le va propune colaboratorilor săi excluderea de pe lista FIFA a lui Petrescu.

Componenţa tabelului cu arbitrii internaţionali trebuie trimisă la UEFA pînă pe 10 septembrie şi în acest moment România îi are cu ecuson extern pe Haţegan, Tudor, Balaj, Colţescu, Avram, Kovacs şi Radu Petrescu.

În vîrstă de doar 30 de ani, Petrescu a promovat pe lista FIFA în urmă cu 2 ani, atunci cînd şef la CCA era Vasile Avram. Ultimul meci internaţional condus de Petrescu a fost chiar săptămîna trecută, Birkirkara - Maribor 0-0, prima manşă în turul 2 preliminar din Champions League.

25% din meciurile pe care Radu Petrescu le-a arbitrat în Liga 1, adică 20 din 80, au fost stricate de erori decisive făcute de "centralul" bucureştean

"Sînt stupefiat! Efectiv, nu-mi pot explica deciziile pe care le-a luat Radu Petrescu la Steaua - Ceahăul, sînt de neexplicat" (Ion Crăciunescu, preşedinte CCA)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
sakamoto
sakamoto  •  23 Iulie 2013, 17:26

Orice echipa mare, din campionate puternice, mai are cite o sincopa. In liga lui Satana, asa ceva este exclus! Cind nu poate cistiga, intervin...cioclii! Asa se cistiga campionatele unde conduce Mircea-Spaga! Cu Spaga! Gigi Becali a gasit reteta fericirii. A folosit-o Bucsaru la Urziceni, cu succes, Marius Stan la Galati, cu succes. Spaga! Si atunci borfasii te ajuta sa cistigi puncte, meci de meci! Cooperativa, si ea saraca! La sfirsitul campionatului, ca o supercampioana are 15-20 puncte avans! Care este spaga? Nu primesti nimic, din banii de la UEFA! Acestia merg la Mircea Spaga. Este ce n-a stiut-sau n-a vrut sa stie Marian Iancu- asa ca a pirdut doua campionate, printre degete cu Poli!

christiano0
christiano0  •  23 Iulie 2013, 12:52

cica a facut praf meciul. Ce oameni, Doamne! Cea mai mare greseala a meciului este faptul ca Popa a inscris din ofsaid, insa ati vazut si voi ca in direct nici macar comentatorul nu si-a dat seama. Asistentul a fost probabil prins pe picior gresit, iar faza a fost de asa natura incat efectiv era greu de observat ofsaid-ul. Dar toti ochii sunt pe Steaua acum, insa ar trebui sa se faca o diferenta, nu poti ingropa un om profesional ( pe Radu Petrescu ) pt eroarea asistentului.

redsef2005
redsef2005  •  23 Iulie 2013, 12:06

Primul furt pro-Stână: trei puncte ciordite cu Ceahlăul. În loc de 1 - 2 scorul real, tâlharii au inventat un 2 - 1 mincinos. Facem clasamentul corect la sfârşitul campionatului şi vedem pe ce loc ar trebui să se claseze banda celor mai mari hoţi din fotbalul mondial!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează