FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - KUBAN KRASNODAR, AZI, ORA 19:00. DIGISPORT

După un an şi jumătate, ”U” va juca primul meci pe noul stadion » Sărbătoare în alb-negru

Gazonul de pe Cluj Arena a rezistat celor două zile de concerte din weekend. FOTO Lorand Vakarcs
Gazonul de pe Cluj Arena a rezistat celor două zile de concerte din weekend. FOTO Lorand Vakarcs

Articol de - Publicat marti, 11 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 10 octombrie 2011 21:33

25.000 de suporteri sînt aşteptaţi astăzi la amicalul cu ruşii de la Kuban


De astăzi, suporterii Universităţii Cluj nu mai sînt nevoiţi să facă deplasări la Alba Iulia, Bistriţa sau Mediaş pentru a urmări un meci pe teren propriu al "şepcilor roşii". Oficialii clujeni au pregătit în amănunt revenirea pe " Cluj Arena", eveniment pentru care au pus la bătaie un buget de 200.000 de euro. "Aştept cu emoţie acest moment, ca să ne bucurăm împreună că familia Universităţii se întoarce din nou acasă. E un moment istoric, am pregătit multe surprize, va fi o seară magică şi sînt convins că tribunele vor fi arhipline", a dezvăluit Cosmin Irimieş, directorul executiv al clujenilor.

Sărbătoarea va debuta cu un dineu, la care au fost invitaţi toţi foştii jucători ai "studenţilor", care vor fi recompensaţi pentru întreaga activitate cu diplome şi materiale promoţionale. Apoi, show-ul se va muta pe stadion, unde, începînd cu ora 17:30, va avea loc un spectacol de o oră, susţinut de Filarmonica Cluj, amfitrion urmînd să fie Ioan Gyuri Pascu. Seara se va încheia cu amicalul împotriva formaţiei lui Dan Petrescu, Kuban Krasnodar, iar fanii au pregătit o coregrafie cu totul specială.

Au venit cu tot cu magazioner
Delegaţia lui Kuban a sosit ieri dimineaţă la Cluj, cu întreg personalul de la club pentru a fi alături de secundul Pojar la ultimul său meci ca jucător în faţa clujenilor. 80 de persoane au încăput în aeronava cu care trupa lui Dan Petrescu face deplasările în Rusia. "E meciul lui Pojar, el trebuie să fie în prim-plan! E o onoare pentru noi că am fost chemaţi să jucăm acest amical la Cluj şi sper să fie un spectacol în tribune şi pe teren", a mărturisit Petrescu.

Mai sînt 5.000 de bilete
Conducătorii "studenţilor" au reuşit să vîndă pînă astăzi puţin peste 21.000 de tichete din cele 26.000 scoase la vînzare, restul fiind invitaţii şi gratuităţi. Astfel, bilete se pot procura şi astăzi de la cele 6 casierii de la stadion, care vor fi deschise începînd cu ora 10:00 şi pînă la startul spectacolului. Altfel, pentru a proteja suprafaţa de joc, cele două echipe s-au antrenat ieri pe baza Clujana.

Meciul lui Pojar
Partida de astăzi va marca şi retragerea oficială a lui Cristi Pojar, fundaşul care a jucat doar în tricoul alb-negru. Pojar va juca un sfert de oră în echipa Universităţii împotriva echipei la care este secund. Cunoscut drept un fundaş dur, Pojar a încasat un singur cartonaş roşu în întreaga carieră. "Se întîmpla la Reşiţa, după ce am fost îndopat de antibiotice. Eram ameţit rău şi i-am smuls asistentului steagul din mînă. Aşa am luat cartonaşul!".

443 de zile au trecut de la primul meci disputat în exil de "U" în prima ligă, 1-2 cu Steaua la Alba Iulia

500 de jandarmi şi stewarzi vor asigura ordinea la meciul amical de astăzi cu ruşii de la Kuban

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
ligax
ligax  •  14 Octombrie 2011, 21:08

Sarbatoare sa fie!

double07
double07  •  11 Octombrie 2011, 17:35

abia astept sa vad spectacolul!

encipi
encipi  •  11 Octombrie 2011, 12:40

Doamne ce cretini. Ma mir de ce unii vor pe U in B. Si cine dracu sa joace in locul lor? Chiajna si Mioveniul? Sportul ? Astra? Echipe care nu aduna 2000 de spectatori. Clujul e o echipa de traditie, iar acu si cu un stadion frumos merita si cupe europene.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează