FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dusan Uhrin a răbufnit, în ziua reunirii lui Dinamo: „Spuneți-mi cine e șeful aici”

Dusan Uhrin e furios pe instabilitatea de la Dinamo. Foto: Cristi Preda
Dusan Uhrin e furios pe instabilitatea de la Dinamo. Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 15 iunie 2021 14:55 / Actualizat marti, 15 iunie 2021 15:00

La Dinamo nu e liniște nici după cel mai dificil sezon din istorie. „Câinii” au evitat in-extremis retrogradarea, dar banii reprezintă în continuare problema numărul unu din club. 

Tocmai instabilitatea financiară l-a determinat pe Uhrin să aibă o nouă răbufnire, în ziua în care Dinamo s-a reunit. Tehnicianul ceh a avut mai multe declarații ferme, fiind nemulțumit de multiplele semne de întrebare ce gravitează deasupra clubului. 

Asta în ciuda faptului că oamenii din DDB încercaseră recent să-l liniștească pe antrenorul care a salvat-o pe Dinamo de retrogradare. 

Dusan Uhrin: „Nu știu cine e șeful la Dinamo”

Oamenii care muncesc pentru noi trebuie şi ei plătiţi. Pentru mine important e cine vine la Dinamo. E important să facem o echipă bună. Competiţia va fi grea în sezonul viitor, că au promovat echipe bune. Va fi greu să ajungem între primele 6 echipe. 

Nu sunt încântat de situaţie, dar va trebui să vorbesc cu nişte şefi şi să-mi spună cum stau lucrurile exact. Nu ştiu cine e şeful. Nu e normal. Voi vorbi cu cei care mi-au recomandat să vin aici. 

Nu cred că putem ajunge în play-off. Pentru anumite poziţii nu avem jucători, avem doar tineri pe care nici nu-i cunosc”, a declarat Uhrin. 

Probleme la reunirea lui Dinamo: „câinii” nu mai au doctor! 

Dinamo va trebui să-și caute doctor. Liviu Batineanu a suferit o intervenție chirurgicală și, în plus, are aproape jumătate de an de când este neplătit, astfel că nu a venit azi la reunirea echipei. 

El a activat vreme de 20 de ani, cu o scurta pauză de câteva luni, la formația din Ștefan cel Mare. Dinamoviștii vor avea tot mai multe probleme cu jucătorii și cu angajații clubului, în ciuda eforturilor suporterilor de a strânge bani pentru susținerea grupării. 

Aceasta întrucât sunt restanțe care ajung și la 5 luni și nu există un anunț clar când se vor plăti lefurile.

Care e viitorul lui Dusan Uhrin la Dinamo?

Săptămâna trecut, programul „Doar Dinamo București” a făcut lămuriri în cazul lui Dusan Uhrin (53 de ani), după ce antrenorul ceh s-a revoltat în privința situației delicate din „Groapă”.

Suporterii lui Dinamo susțineau atunci că i-au plătit salariile lui Uhrin, despre care spuneau că-l vor avea pe bancă și în sezonul viitor.

„Dușan are banii în cont, salariu plus bonusuri! DDB virează banii în club, iar de acolo se ocupă contabilitatea lui Dinamo. 

În ciuda tuturor problemelor, nu avem niciun semnal că ar intenționa să abandoneze. I-am făcut contract până în 2022, în termenii pe care îi merită, Mister este un profesionist, așa că Dinamo îl va avea pe bancă și în sezonul următor!”, au precizat fanii dinamoviști.

VIDEO „Câinii” s-au reunit și au efectuat primul antrenament

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Dinamo s-a reunit, problemele continuă: doi „grei” și-au depus memorii + echipa a rămas fără doctor!

NEWS ALERT 4 jucători și-au dat acordul să vină la Dinamo: „Toți au jucat anul trecut în România”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
creeperno115
creeperno115  •  15 Iunie 2021, 22:37

In spatele lui DDB sunt banii promisi ai lui cortacero :))

ticbic
ticbic  •  15 Iunie 2021, 20:12

Dusan Uhrin e ori naiv, ori face pe prostul! Toata Romania stie ca astazi, la Dinamo, sefi sunt Bucurica si Tararache! End of story!

dd_696
dd_696  •  15 Iunie 2021, 18:35

:)) nu este nicun sef, nu este nimic, este ceva lalalit care se va termina brusc si in curand. Eu in locul lui mi-as vedea de treaba, a facut mult prea mult iar acum chiar nu mai exista speranta: doar imitatie de fum in vant ....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează