FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

E clar! Impresarul lui Alibec a dezvăluit ce se va întâmpla cu atacantul de la FCSB: "Vrea să-și regăsească plăcerea de a juca"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 mai 2018 21:11

Denis Alibec (27 de ani) nu mai e în grațiile antrenorului Nicolae Dică, după ce l-a jignit pe acesta spunându-i că e "o «pușcărie» de antrenor", iar impresarul său, Florin Lovin, confirmă că atacantul va pleca de la FCSB.

”Am vorbit cu Denis, sunt multe lucruri pe care nu le pot spune. E clar că a fost ceva schimb de... din ce ştiu eu nu a jignit. A fost un schimb de vorbe şi care s-a soldat cu ieşirea lui Denis din lot. Pe mine mă surprinde puţin lucrul ăsta pentru că în ultimele săptămâni chiar am văzut cu totul alt Alibec.

Şi la meciuri, adică nu l-am mai văzut cu mâinile pe sus să se certe, să astea. A înţeles nişte lucruri. Chiar vorbeam cu el şi îmi spunea că dacă reuşeşte să facă un pas să plece la o echipă să-şi regăsească plăcerea de a juca fotbal. Se lasă şi de fumat, se lasă de toate”, a declarat Florin Lovin la TV Telekom Sport.

Denis Alibec a fost scos din lot pentru meciul câștigat cu U Craiova, 1-0, după jignirile pe care i le-a adus lui Nicolae Dică.

1 gol
în 20 de meciuri a reușit Alibec în acest sezon de Liga 1 pentru FCSB

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
vasglo
vasglo  •  18 Mai 2018, 10:05

Transplant de creier se face undeva??!!...:-)

mannecken
mannecken  •  18 Mai 2018, 09:40

Tare Lovin asta. Ca la gasit schimbat este una. Totusi nu spune in ce s-a schimbat. Dar ca promite ca se lasa de fumat este grozav. El fumeza, joaca toata noaptea pe calculator, nu se antreneza, injura antrenorul si vrea titular. Se lasa si de toate...mai bine se lasa doar de fotbal, este mai simplu si mai usor.

138672209828437
Gelu Oanca  •  18 Mai 2018, 08:53

Lovin o fi vazut o schimbare la el , poate are barba acum.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează