FOTBAL  »  Superliga  »  "U" CLUJ - FC VASLUI 2-3

E lider!

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 august 2007 00:00

Vasluiul a urcat pe primul loc dupa un meci spectaculos, fracturat in doua rinduri de arbitrul Berbecaru

Infernul trebuie sa fie o banala distractie fata de conditiile in care s-a jucat ieri, la Cluj. Ploaie torentiala, un cer brazdat la minut de fulgere, care-au tinut loc de nocturna in semiobscuritate, si-un teren ce-a devenit bazin dupa 15 minute. Dar pigmentul s-a numit Victor Berbecaru.

Clujenii au presat primii, dar Dorinel si-a tinut echipa sus. Ljubinkovici a ratat cu capul, din 5 metri (12). Olah a centrat apoi perfect, pe 10 metri, de unde M. Jovanovici a trimis peste. Vasluiul a deschis scorul, dar faza a fost dubioasa. Dorinel a centrat, iar Sabou, dupa o preluare cu ambele miini, a trimis in plasa, dintre spectatorii din apararea clujeana (33). Temwanjera putea mari diferenta: scapat singur pe stinga, a fost blocat de Park (42). Goga a patruns si a cazut dupa un duel cu Buhus. Penalty-ul, acordat foarte usor, a fost transformat de Sabo (60). Clujul a cautat al doilea gol, impingind Vasluiul in 16 metri. O noua centrare a veteranului Dorinel l-a gasit liber in 6 metri pe Ljubinkovici, care a trimis lejer mingea in plasa (67). Pe final, "sepcile" au cautat egalarea, dar P. Jovanovici a lovit letal, sut pe linga Tudor de pe stinga, 1-3 (85) dupa o eroare a portarului. Suller a reusit doar sa reduca distanta, in urma unei lovituri libere executate de Gigel Coman (86).

Dorinel, din prima
Dorinel Munteanu are 39 de ani, dar sta bine fizic. Antrenorul-jucator al Vasluiului a intrat din primul minut al meciului de la Cluj, desi miercuri a evoluat in amicalul Romania - Turcia, scor 2-0. De partea cealalta, Falub l-a trimis in teren pe Cordos (19 ani), care tot miercuri a jucat pentru "nationala" de tineret, 2-2 in deplasare cu Slovacia. Pe banca a ramas Baciu, desi inaintea meciului era considerat favorit la titularizare.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează