FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

E război în toată regula la FCSB! Anamaria Prodan, atac dur la adresa lui MM Stoica: "Ce oameni penibili și duplicitari!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 octombrie 2017 19:05

Chiar și după plecarea lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan are o influență semnificativă în vestiarul FCSB-ului. Impresara a lansat un atac la adresa lui MM Stoica, după ce directorul sportiv al roș-albaștrilor i-a criticat pe Denis Alibec și Cătălin Golofca. 

"Ce oameni penibili și duplicitari! Răul echipei... Bălan a făcut rău echipei... Când nu te ridici la nivelul acestor jucători și nu reprezinți nimic este firesc să ai frustrări.

Baftă Steaua! Good luck Golofca și Alibec! Sunteți foarte buni, iar eu am încredere oarbă în voi", a scris Anamaria Prodan pe Facebook. 

În mod evident, Anamaria Prodan face referire la declarațiile recente ale lui MM Stoica, acesta criticând persoanele care au direcționat transferul lui Golofca la FCSB

Citește și: "CSI" FCSB » MM Stoica, dezvăluiri despre transferul lui Golofca la FCSB! Cum au fost păcăliți oficialii roș-albaștrilor chiar de un fost jucător: "Nu i-a făcut rău lui, dar ne-a făcut nouă"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (68)
romeverest
romeverest  •  16 Octombrie 2017, 15:10

S-a trezit, din nou, ca proasta-n targ sa se bage in treburile Fcsb-ului !! Parasuta asta din Dabuleni are un tupeu de neimaginat !!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  16 Octombrie 2017, 11:29

Cum reuseste "sfanta Ana" sa il caracterizeze asa de bine pe MM? Se pare ca il cunoaste destul de bine...

kwd2015
kwd2015  •  16 Octombrie 2017, 09:15

Looool. Borceo tu esti? Rodioane, ce fac ghetele alea? Viitorul e seful vostru. Si mai pot continua. Ipocrita mica

Vezi toate comentariile (68)
Comentează