FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENAMENTE

Situația la zi la cluburile din Liga 1 » O singură echipă nu a făcut testul pentru coronavirus + boicot menținut în play-off

Articol de , - Publicat marti, 19 mai 2020 11:35

Echipele din Liga 1 se pregătesc de ziua în care campionatul se va relua după pauza provocată de coronavirus și aproape toate au început antrenamentele. Deținătorul drepturilor TV ar vrea meciuri chiar din 5 iunie, însă cluburile ar prefera week-end-ul 12-14 iunie. 

13 din cele 14 echipe din L1, mai puțin Astra, au făcut testele pentru COVID-19. Al doilea test al lui Ricardinho de la Voluntari a ieșit negativ. Jucătorii sunt obligați să stea 14 zile în cantonament.

Care e situația la zi la cluburile din Liga 1

CFR CLUJ

Fotbaliștii campioanei au fost testați pe 10 mai, rezultatele fiind negative. CFR a fost una dintre echipele care s-au pregătit pe parcursul stării de urgență. Jucătorii au avut program individual.

EXCLUSIV Tensiuni la CFR Cluj! Conducerea le-a făcut jucătorilor o propunere incredibilă: fără salariu în aprilie + banii vin în iunie

FCSB

Echipa a intrat de sâmbătă în cantonament. Vicecampionii au început antrenamentele în grupuri de câte 4 persoane, respectând protocolul medical. Și FCSB s-a antrenat pe parcursul stării de urgență.

+2 FOTO

VIITORUL

De sâmbătă s-a intrat în cantonament. În prezența lui Hagi, jucătorii au efectuat primele antrenamente la stadionul propriu, respectând normele de distanțare socială. Jucătorii s-au pregătit în grupuri de câte patru, aceste ședințe de antrenament urmând să continue și în zilele următoare.

Gică Hagi are planuri mari la Viitorul: investiție de 2,7 milioane de euro!

Situația la zi la cluburile din Liga 1 » O singură echipă nu a făcut testul pentru coronavirus + boicot menținut în play-off

 CSU CRAIOVA

Încă n-au reluat antrenamentele colective, se face însă pregătire ca și până acum, în grupe de câte trei. Jucătorii sunt în cantonament încă de joia trecută, la baza din Lunca Jiului.

ASTRA

Giurgiuvenii amenință că boicotează antrenamentele din cauza neachitării contractelor. Fotbaliștii ar fi fost de acord cu scăderea salariilor în cele două luni de pandemie, dar au fi cerut să le fie plătite restanțele până vineri.

SEPSI

Timp de 14 zile jucătorii sunt în cantonament, adunarea s-a făcut sâmbătă. "Nu știm ce urmează, dar vrem să înceapă campionatul. Băieții sunt fericiți că au revenit", a spus Leo Grozavu la reunire.

GAZ METAN

Ardelenii s-au reunit la hotelul de la stadion. "Am făcut dezinfecție peste tot. Jucătorii o să mănânce la caserolă, n-avem ce face. Am cumpărat o mie de măști, am magaziile pline de dezinfectant", a declarat președintele Ioan Mărginean.

DINAMO

Lotul dinamoviştilor s-a reunit vineri dimineață. Componenţii lotului, noua conducere tehnică şi medicală a echipei, precum şi personalul administrativ din cadrul bazei de pregătire de la Săftica e toată sănătoasă și nu sunt probleme.

PCH, reacție după ce a expirat ultimatumul primit de Ionuț Negoiță! Fanii și-au făcut planul: „Acum e momentul”

Situația la zi la cluburile din Liga 1 » O singură echipă nu a făcut testul pentru coronavirus + boicot menținut în play-off

FC BOTOȘANI


Lotul e în cantonament la complexul Rediu, în mijlocul pădurii, urmând ca antrenamentele să se facă la baza de la Stăuceni. "Grupul este izolat complet şi rămâne minimum 14 zile. Am închiriat tot complexul, va fi doar pentru noi. Vom avea bucătar personal, fiecare jucător cu masa lui", spune Valeriu Iftime.
 

FC VOLUNTARI

Vineri, jucătorii au efectuat testele. Portughezul Ricardinho, 26 de ani, e suspect de infectare cu COVID-19 după ce în urma testului rapid i-au ieșit valori mărite de anticorpi la coronavirus. El și restul echipei au făcut și testul PCR, la "Matei Balș", toate sunt negative. Pot să reînceapă antrenamentele.

POLI IASI

Ieșenii s-au reunit de sâmbătă, iar miercuri vor face o vizită medicală suplimentară. Probleme sunt legate de cinci jucători străini, Nicandro Breeveld, Kevin Luckassen, Rodny Lopes Cabral, Linas Klimavicius şi Gai Assulin, care nu au reuşit până acum să revină în Copou.

Situația la zi la cluburile din Liga 1 » O singură echipă nu a făcut testul pentru coronavirus + boicot menținut în play-off

HERMANNSTADT

Jucătorii au intrat în izolare la un hotel din oraș, care se află la 3-4 minute de mers pe jos atât de stadionul Municipal, cât și de terenul de pregătire. S-a decis ca jucătorii să facă deplasarea la antrenament cu mașinile personale. 

CHINDIA

Începând de ieri, s-a intrat în cantonament. Tot personalul angrenat în activitatea echipei a fost testat vineri pentru coronavirus, iar rezultatele sunt negative. "În aceste condiții dificile, cu restricțiile de rigoare, precizăm că accesul suporterilor la antrenamente va fi interzis în perioada pregătirii", au anunțat cei din club. 

CLINCENI

Ilfovenii au intrat în cantonament, iar ieri au avut primul antrenament, împărțiți în grupe de câte patru. "Am rezolvat toate cerințele impuse, suntem cu toți bine. Acum dăm drumul la treabă, chiar dacă mental o să fie foarte greu să stăm închiși două săptămâni", a declarat antrenorul Ilie Poenaru

VIDEO 6 echipe din play-out nu mai vor să joace:

Citește mai multe știri din Liga 1: 

O nouă controversă în Liga 1! De ce sunt cluburi care nu vor reluarea sezonului » 3 scenarii pregătite de FRF și LPF: fără campioană?

EXCLUSIV Deținătorul drepturilor TV, scrisoare de AMENINȚARE pentru cluburile din Liga 1! Dată limită impusă pentru restart + daune uriașe dacă play-out-ul e anulat

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează