FOTBAL  »  Superliga  »  SFÎRŞIT DE VACANŢĂ

Echipele româneşti revin din vacanţă. Află cînd se reunesc formaţiile din Liga 1

Sorin Frunză a fost suprins antrenîndu-se cu echipa lui Dorinel Munteanu
Sorin Frunză a fost suprins antrenîndu-se cu echipa lui Dorinel Munteanu

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 12 iunie 2011 16:53

După un sezon în care Oţelul a cîştigat campionatul şi s-a alăturat formaţiilor-supriză ale istoriei Ligii I, CFR Cluj şi Unirea Urziceni, echipele din primul eşalon fotbalistic se reunesc pentru pregătirea unui nou sezon

Astra Ploieşti s-a grăbit să integreze cei nouă jucători abia veniţi la echipă, reunindu-se cel mai devreme, pe 9 iunie. Laurenţiu Marinescu, Cezar Lung, Cosmin Matei sînt doar cîteva nume din cele vehiculate ca ar urma să joace pentru Astra sezonul viitor.

Oţelul Galaţi se pregăteşte pentru Liga Campionilor, aşa că s-a reunit pe 10 iunie. Sorin Frunză a fost suprins antrenîndu-se cu echipa lui Dorinel Munteanu, alături de jucătorii cărora le-au expirat împrumuturile la alte echipe din liga secundă.

Mîine se reunesc formaţiile bucureştene din prima liga românească. Răzvan revine la Rapid, iar la Dinamo situaţia este incertă din cauza lui Andone. Echipele din Cluj revin pe terenurile de antrenamente tot mîine, dar şi ardelenii lui Cristi Pustai.

Poli Timişoara, echipa cu cele mai grave probleme de licenţiere, asteaptă cu sufletul la gură decizia Comitetului Executiv al FRF. Pe 15 iunie, Pandurii Tîrgu-Jiu şi Tîrgu-Mureş vor fi prezente pentru noul sezon de Liga 1, iar Steaua strînge rîndurile pe 16 iunie.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
nelu_belu
nelu_belu  •  12 Iunie 2011, 19:15

forta ardealul si .... bucuresti

cojo23
cojo23  •  12 Iunie 2011, 17:57

Pentru voi TG MURES ajunge pentru ca si asa nu veti face nimic acest campionat deci... este egal cu zero ceea ce va priveste legat de pregatire... ;)

emilutz-paraipan
emilutz-paraipan  •  12 Iunie 2011, 17:15

trebuia sa-i mai lasati in vacanta pana dupa sanpetru..ajunge o luna de pregatiri pentru campionatul asta :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează