FOTBAL  »  Superliga  »  FC HERMANNSTADT - GAZ METAN

Edi Iordănescu a răbufnit înaintea debutului în play-out: „Și conducătorii echipelor adverse recunosc!”

Articol de - Publicat vineri, 08 martie 2019 17:17

Edi Iordănescu, antrenorul celor de la Gaz Metan, susține că echipa sa a pierdut 4 puncte pe finalul sezonului regulat din cauza erorilor de arbitraj: „Au recunoscut până și conducătorii adversarilor că au fost favorizați. E o problemă”.

  • FC Hermannstadt - Gaz Metan, în prima etapă din play-out, e sâmbătă, de la ora 13:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport. 

Lui Edi Iordănescu i s-a umplut paharul. Iar înaintea meciului cu Hermannstadt, contrar stilului său, a pus tunurile pe arbitri.

Nu le contestă calitatea, „i-am susținut întotdeauna”, admite că e firesc să mai și greșească, „se comit destule erori și în cupele europene”, dar ceea ce-l deranjează foarte tare e că oamenii puși să împartă dreptatea pe teren „au gafat în ultimul timp numai în defavoarea noastră”.

„Poate că Iordănescu, fiind antrenorul echipei, e subiectiv, nu știu. Poate că este nebun. Poate mai construiește alibiuri pentru el, pentru staff-ul lui, pentru jucători. Dar, domnilor, atunci când și conducătorii echipelor adverse ies în presă și recunosc asta, cum a fost cazul patronului de la Sepsi, domnul Dioszegi, al cărui caracter și omenie le apreciez enorm, înseamnă că e o problemă”, a punctat el.

În afara eșecului cu Sepsi (0-1), Iordănescu s-a referit și la meciul pierdut la Iași (0-1), când Sin a preluat balonul cu mâna înainte de a-l centra în fața porții, de unde Zaharia a înscris singurul gol al partidei: „Ambele partide au fost influențate clar de arbitraj. Un punct în plus la Iași și un punct în plus cu Sepsi contează. Și dacă ni se dădea penalty și la 0-0 cu Dunărea Călărași, cum spun specialiștii, era altceva”.

Un „altceva” care s-ar fi tradus în „patru puncte suplimentare în clasament, dar și într-o altă stare de spirit”.

„Pentru mine semnul cel mai mare de întrebare este de ce împotriva noastră tot? De ce niciun adversar nu se plânge de arbitraj atunci când joacă cu Mediașul?”Edward Iordănescu, antrenor Gaz Metan

5 e nota primită în Gazetă de "centralii" Radu Petrescu și Istvan Kovacs, care au arbitrat meciurile Gazului cu Poli Iași, respectiv Sepsi

7 e calificativul acordat de Gazetă lui Lucian Rusandu, care a condus la centru meciul Mediașului cu Dunărea Călărași

Vezi și: 

DINAMO - DUNĂREA CĂLĂRAȘI // Cele 3 schimbări pregătite de Mircea Rednic în echipă: debutează doi jucători + altul își schimbă postul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close