FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Edi Iordănescu despre venirea la FCSB: „Prefer să stau acasă decât să antrenez unde nu-mi convine”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 mai 2019 11:32

Gigi Becali îl vrea pe Edi Iordănescu, dar președintele lui Gaz Metan, Ioan Mărginean, spune că antrenorul va rămâne sigur la echipa sa, fiindcă are un contract „BETON 300, ca la poduri, cu clauze clare!”.

Iordănescu, care momentan este antrenor la Gaz Metan Mediaș a detaliat la PRO X posibilitatea de a ajunge la FCSB: „Îmi face plăcere să mă regăsesc pe lista anumitor echipe, mă bucur că munca mea stârnește astfel de reacții. Am văzut că se vorbește despre Sepsi, din Grecia, de la FCSB, dar eu sunt sub contract.

În momentul de față nu am discutat cu nimeni. Nu pot să comentez ce a zis Gigi Becali. Îmi doresc să termin contractul aici, dar trebuie îndeplinite niște condiții din contract. Da, există o clauză de plecare, dar există și niște clauze de rămânere, care trebuie îndeplinite, ca proiectul de la Gaz Metan să meargă mai departe. Vreau să rămânem cum suntem sau chiar să ne îmbunătățim, fiindcă vreau un proiect de viitor.

Eu nu renunț la filosofia mea. Prefer să stau acasă dacă nu îmi convine și nu mă regăsesc într-un mediu. Acum poate înțelegeți mai mult de ce am plecat de la Astra Giurgiu”.

30 iunie 2020e data la care expiră contractul lui Edi Iordănescu cu Gaz Metan

Citește și:

 Informații de culise la miezul nopții: „M-am ars cu Teja, nu mă ard și cu Iordănescu! Are clauză BETON 300, ca la poduri!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
digei
digei  •  15 Mai 2019, 13:45

Un om cu scaun la cap. Doar disperatii se duc sa antreneze la Becali.

nelu_faget
nelu_faget  •  15 Mai 2019, 13:22

Luțu va fi cel mai bun antrenor din liga 1, o să vedeți. Gigi face o mare greșeală dacă nu îl pune antrenor chiar din vara asta!

adriann_
adriann_  •  15 Mai 2019, 13:12

Lutu isi face deja incalzirea :))) Probabil ca nici ciobanul nu poate fi atat de penibil incat sa-l pastreze pe Teja dupa declaratiile pe care le-a facut. Sau mai stii? :)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close