FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

De-asta nu a ajuns la FCSB » Edi Iordănescu, tranșant cu fostul său conducător: „L-am dat afară!”

Edi Iordănescu s-a despărțit de Gaz Metan la începutul lunii iunie
Edi Iordănescu s-a despărțit de Gaz Metan la începutul lunii iunie

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iulie 2020 17:07

Edi Iordănescu (42 de ani), fostul antrenor al lui Gaz Metan, a povestit un episod interesant cu Ioan Mărginean (59), președintele medieșenilor.

„4 sau 15 luni de zile ne-am înțeles extraordinar. E adevărat că de multe ori l-am supărat (n.r. pe Mărginean), s-a confruntat și cu situații inedite. La al doilea sau al treilea antrenament, l-am dat afară de pe teren. Intrase să îi salute pe băieți, ei luau o pauză de hidratare, și l-am invitat afară.

 

I-am spus că terenul și vestiarul îmi aparțin. Mi-a respectat rolul pe care l-am avut, nici nu știa primul 11. Din respect pentru dânsul, puneam unul dintre secunzi înainte cu câteva ore de meci să îi spună echipa”, a declarat Iordănescu, la Digi Sport Special.


Ioan Mărginean

Premieră pentru Gaz Metan cu Edi Iordănescu pe bancă

Gaz Metan a bifat în premieră în acest an calificarea în play-off-ul Ligii 1, cu Edi Iordănescu în funcția de antrenor principal. Tehncianul și-a luat la revedere de la club la începutul lunii iunie. 

Ulterior, conducerea medieșenilor a apelat la Dusan Uhrin (52), antrenorul care le-a mai pregătit în România pe Poli Timișoara, CFR Cluj și Dinamo.

A refuzat FCSB

Vara trecută, fiul lui Anghel Iordănescu se afla în capul listei lui Gigi Becali, după despărțirea lui Mihai Teja de FCSB. Edi a refuzat atunci propunerea roș-albaștrilor, din cauza faptului că nu avea libertate deplină în gestionarea echipei - detalii, AICI.

Flavius Boroncoi despre nemulțumirile lui Iordănescu: ”A vrut să plece după meciul cu CFR”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Mihai Bobonete, replică acidă pentru Dan Petrescu: „Ia-o, moșule, mai ușor!”

Adi Popa, mesaj în direct pentru criticii care l-au acuzat că are probleme cu greutatea: „Televizorul mărește”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  07 Iulie 2020, 14:32

Ce sa caute baiatul asta la Fcsb ?? Daca ii face una ca asta ciobanului fardat, s-ar putea sa-si ia si vreo palma !! Cam plin de el acest junior al fam. Iordanescu !!

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  06 Iulie 2020, 20:08

Ah, ce erou, Edi!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează