FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Edi Iordănescu, luat prin surprindere în direct la TV: „Baftă la noua echipă!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 mai 2020 19:39

Edi Iordănescu (41 de ani) a oferit noi detalii despre stadiul negocierilor privind prelungirea contractului cu Gaz Metan Mediaș. 

„Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt extrem de simple. Contractul meu expiră la finalul lunii iunie. Dacă nu venea acest blocaj aș fi dus contractul la capăt după toată munca depusă. M-aș fi bucurat de play-off, de jocuri cu cei mai buni adversari. Am zis că nu pot discuta despre o prelungire doar de o lună. Am zis că iau în calcul prelungirea, dar doar pentru un nou sezon”, a declarat Edi Iordănescu la „Digi Sport Special”.

Iordănescu a pus condiții

Edi Iordănescu i-a cerut lui Ioan Mărginean asigurări în privința situației financiare. 

„Au fost și niște condiții. Cea mai importantă era situația financiară, datoriile către echipă și staff, dar în mod principal către jucători. Clubul, când s-a intrat în acesastă pauză, nu avea datorii față de jucători. Totul a reapărut acum. Am zis că după ce se găsesc bani, a doua condiție a fost să discutăm despre un buget concret pentru sezonul următor, să dea sperența că putem ajunge în play-off și să ne gândim la o cupă europeană. Prima problemă nu s-a rezolvat, deci nu se poate vorbi de prelungire”, a mai spus Edi. 

Edi Iordănescu, surprins de Lincar

Prezent în emisiune, Erik Lincar (41 de ani), antrenorul celor de la Turris, l-a întâmpinat pe Iordănescu Jr. cu un mesaj misterios: „Baftă la noua echipă!”. Edi i-a întors amabilitatea: „Baftă la promovare. Dacă nu ai fi plecat prima dată de acolo, ați fi avut șanse și mai mari!”.

Iohannis dă undă verde sportului: „Competițiile se pot relua de la 1 iunie, dar fără spectatori!”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Bogdan Bălănescu, despre salvarea clubului: „S-au dat dinamovişti, dar s-au dat la fund, să le fie ruşine!” + „Trebuie să vă fac o mărturisire”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close