FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Edi Iordănescu oferă o declarație-șoc despre transferul lui Essien! Motivul pentru care a oprit mutarea

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iunie 2018 17:30

Michael Essien (35 de ani) a fost în România pentru a negocia un transfer la campioana CFR Cluj, lucru anunțat în exclusivitate de Gazeta Sporturilor. Totuși, Edward Iordăenscu recunoaște că nu și l-ar fi dorit pe fostul mijlocaș al lui Chelsea. 

"Au existat ceva discuții înainte de venirea mea aici. Dar nu s-a concretizat nimic. Nu știu despre ce sume era vorba, dar eu nu am avut nevoie de jucător.

Eu am oprit transferul lui Essien la CFR Cluj! Am destui jucători cu experiență și foarte valoroși lângă care pot crește cei tineri.

În momentul acesta, la CFR Cluj nu mai am nevoie de jucători de 36-37 de ani. Avem deja un lot extrem de valoros", a zis Edward Iordănescu pentru realitateasportivă.net.

Citește și:  EXCLUSIV Transfer COLOSAL pentru Liga 1 » Jucătorul favorit al lui Jose Mourinho, trecut pe la Real, Chelsea și Milan, negociază venirea în România!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
magic4ever
magic4ever  •  20 Iunie 2018, 15:46

Pacat...era un jucator cu multa experienta, nu poti sa il compari pe Essien cu Hoban sau Deac...ii ajuta mult in campania europeana si sigur cresteau mult mai mult fotbalistii tineri langa el...

129995781075112
Daniel Alexandru  •  20 Iunie 2018, 06:42

***, ce *** fumezi? Ca vreau si eu!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jucatorsiubitordeliga1
jucatorsiubitordeliga1  •  20 Iunie 2018, 04:06

Youssouf Kone este ce mai mare dintre noi tot jucatori care a jucat adata in liga romana, cred ce are ceva 9 goluri in champions leaugue

Vezi toate comentariile (21)
Comentează