FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Edi Iordănescu, pedepsit de Comisia de Disciplină! Cât va sta în tribună antrenorul Gazului + ce amendă a primit

FOTO: Captură TV Telekom Sport // Edi Iordănescu se ceartă cu arbitrul George Rădulescu
FOTO: Captură TV Telekom Sport // Edi Iordănescu se ceartă cu arbitrul George Rădulescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 iulie 2019 17:52

Edward Iordănescu (41 de ani) s-a simțit nedreptățit de arbitru încă din prima etapă a noului sezon al Ligii 1, în care Gaz Metan a remizat cu nou-promovata Chindia Târgoviște, scor 2-2.

Vezi AICI desfălurarea partidei

În urma ieșirilor nervoase la adresa arbitrului George Rădulescu, Edi Iordănescu a fost suspendat două etape de Comisiei de Disciplină a FRF, dar și o amendă de 320 lei.

Antrenorul medieșenilor s-a manifestat pe marginea terenului și, după ce a fost avertizat de către arbitru, în cele din urmă a fost trimis în tribună.

La finalul partidei, Edi Iordănescu a fost mult prea nervos pentru a se prezenta la interviuri și și-a trimis secundul, Alexandru Radu, care l-a acuzat și el pe arbitru de viciere de rezultat. 

„Gazul nu își mai propune play-off-ul. O să încercăm să evităm retrogradarea. Arbitrajul ne oprește din drumul pentru play-off. Probabil dacă aveam VAR, alta era situația” Alexandru Radu, la finalul partidei cu Chindia

VEZI ȘI:

DINAMO // Claudiu Florică, omul care vrea s-o cumpere pe Dinamo, primele declarații despre tranzacție: „Sunt optimist! Va mai dura puțin”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
853246084756615
Marcel Popa  •  17 Iulie 2019, 20:03

Antrenor de carton Edward asta,deocamdata nu a convins nicaieri,ia banii si pleaca.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează