FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS MIOVENI 5-1

A dat gol cu CS Mioveni, dar Gigi Becali îi anunță plecarea de la FCSB: „M-am înțeles cu clubul!”

Gigi Becali (64 de ani), finanțatorul vicecampioanei, spune că s-a înțeles cu MOL Fehervar pentru transferul lui Malcom Edjouma (26 de ani), autorul primului gol de astăzi. +5   FOTO
Gigi Becali (64 de ani), finanțatorul vicecampioanei, spune că s-a înțeles cu MOL Fehervar pentru transferul lui Malcom Edjouma (26 de ani), autorul primului gol de astăzi.

Articol de GSP - Publicat luni, 05 decembrie 2022 21:43 / Actualizat luni, 05 decembrie 2022 21:43

FCSB a câștigat clar meciul cu CS Mioveni, 5-1, din etapa a 19-a din Superliga României. Gigi Becali (64 de ani), finanțatorul vicecampioanei, spune că s-a înțeles cu MOL Fehervar pentru transferul lui Malcom Edjouma (26 de ani), autorul primului gol de astăzi. 

Malcom Edjouma a început meciul cu CS Mioveni pe bancă. A fost introdus în minutul 25, în locul lui Răzvan Oaidă, iar câteva clipe mai târziu a deschis scorul. Gigi Becali spune că ar putea fi ultimul lui meci pentru FCSB. 

Gigi Becali a explicat înlocuirea lui Oaidă din minutul 25: „Ca să dea Edjouma gol!” + a criticat un singur jucător din meciul cu Mioveni
FCSB - CS Mioveni 5-1
Gigi Becali a explicat înlocuirea lui Oaidă din minutul 25: „Ca să dea Edjouma gol!” + a criticat un singur jucător din meciul cu Mioveni

Gigi Becali îl vinde pe Malcom Edjouma

„Edjouma cred că vrea să plece. Ăia îi dau 25.000 salariu, la noi are doar 12.000. El vrea 30.000 de euro lunar. Cred că o să meargă. De ce să nu vrea bani dublu? Are și prima de victorie 3.000 de euro. Nu câștigă și el două meciuri pe lună? 

Eu m-am înțeles cu clubul! Acum (n.r.în iarnă) o să plece. Nu pot să vă spun suma. 

Pe Șut am cerut 3 milioane și n-au mai dat niciun semn de viață turcii de la Trabzonspor”, a spus Gigi Becali la „Fotbal Show” de la Prima Sport. 

FCSB l-a cumpărat pe Edjouma în vară, de la FC Botoșani, în schimbul sumei de 330.000 de euro. Gigi Becali vrea să obțină în schimbul mijlocașului 1,5 milioane de euro.

VIDEO. Atmosfera de pe Arena Națională la meciul FCSB - CS Mioveni

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Stupoare pe teren, în FCSB - CS Mioveni » Schimbare la roș-albaștri după 24 de minute: „Antrenorul Gigi Becali a fost inspirat”
FCSB - CS MIOVENI
Stupoare pe teren, în FCSB - CS Mioveni » Schimbare la roș-albaștri după 24 de minute: „Antrenorul Gigi Becali a fost inspirat”
Start întârziat în FCSB - CS Mioveni! De ce au protestat oaspeții » „O rușine!”
FCSB - CS MIOVENI
Start întârziat în FCSB - CS Mioveni! De ce au protestat oaspeții » „O rușine!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
paolo12
paolo12  •  06 Decembrie 2022, 11:30
Postat de fc_zcsb_manita_manita pe 06 Decembrie 2022, 08:14

Vinde tot ce poate. E foame mare în Berceni. Hai că poate nu prind nici Play-Off-ul. Bun așa!

Poate va desființați, ca e pe aproape. Doar nu crezi ca vine vreun lunatic sa bage 10 meleone într-un jaf de echipa de Divizia B, fără stadion (ca îl iau aia din C).

vasileroaita
vasileroaita  •  06 Decembrie 2022, 09:35
Postat de valentindragobete pe 06 Decembrie 2022, 08:58

N-ai întrebat ungurii care trebuie

N-am întrebat pe nimeni. Am citit ce au spus ei despre ce zice Becali.

VanBasten
VanBasten  •  06 Decembrie 2022, 09:04
Postat de fibra pe 06 Decembrie 2022, 08:04

Atmosfera pe stadion: GOOOOOOOOL!

Da, senzationale meciurile cu Silkeborg.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează