FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

EXCLUSIV Probleme pentru Botoșani înaintea meciului cu Sepsi » Doi jucători au fost depistați cu COVID -19

Articol de - Publicat vineri, 21 ianuarie 2022 20:47 / Actualizat vineri, 21 ianuarie 2022 21:16

FC Botoșani a primit o veste proastă înaintea primul meci al anului, cel cu Sepsi Sfântu Gheroghe. Doi dintre jucători sunt pozitivi cu coronavirus.

Din informațiile GSP, este vorba despre portarul Eduard Pap (27de ani) și despre atacantul Mateus Santos (23 de ani).

Un fotbalist „înscris la două facultăți” vine să lupte pentru play-off: „Gata, al meu ești! Vii acum, iar la anul «zbori»”
TRANSFER
Un fotbalist „înscris la două facultăți” vine să lupte pentru play-off: „Gata, al meu ești! Vii acum, iar la anul «zbori»”

Pentru Marius Croitoru este o pierdere uriașă Pap, acesta fiind titularul său de bază din poartă. Locul său la meciul cu Sepsi va fi luat cel mai probabil de Mario Contra.

Mateus nu este o pierdere pentru Botoșani, brazilianul nefiind oricum unul dintre jucătorii pe care Croitoru se bazează.

Universitatea Craiova, probleme mari de lot din cauza coronavirusului

CS Universitatea Craiova este într-o situație disperată înaintea reluării campionatului. Clubul finanțat de Mihai Rotaru a încercat să amâne partida cu Rapid, din cauza focarului de Covid-19 care a lovit lotul.

Dan Nistor, liderul de la mijlocul terenului, a fost depistat pozitiv aseară și va lipsi cu siguranță în disputa cu Rapid. Nici Antoine Conte, Ante Roguljic și Lyes Houri nu vor face parte din lot, fiind accidentați. Francezului i s-a confirmat diagnosticul inițial, ruptură de ligament la genunchi, și va necesita o operație. 

Alt indisponibil este Atanas Trică. El nu va ieși din izolare până la ora meciului. Bătăile de cap continuă pentru Reghecampf. Nouă dintre fotbaliștii depistați pozitiv au revenit la antrenamente ieri și vor intra contra Rapidului cu o singură ședință de pregătire la activ:

  • Ionuț Mitran
  • Ionuț Vînă
  • Nicușor Bancu
  • Paul Papp
  • Alexandru Crețu
  • Elvir Koljic
  • Marius Constantin
  • Vladimir Screciu
  • Mihai Căpățînă

Valeriu Iftime: „Dacă ratăm play-off-ul, nu cred că aș mai putea veni la stadion”

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, nu concepe ca echipa antrenată de Marius Croitoru să rateze play-off-ul în acest sezon.

„Ar fi dezastruos. Dacă nu vom fi în play-off, nu cred că aș mai putea veni la stadion. A nu fi în play-off, pentru mine înseamnă Liga 2! În acest moment, a nu fi în play-off ar fi o mare, mare cădere”, a răspuns Iftime.

Patronul de la FC Botoșani a adăugat că „vreau să construiesc o echipă pentru locurile 3-4.Cred că pot să mă bat cu Craiova. Dar vreo 6 echipe cred asta! Nu sunt diferențe mari de puncte acolo”. 

În prezent, înainte de reluarea sezonului, FC Botoșani ocupă locul 4 în Liga 1, cu 34 de puncte acumulate în 21 de etape. Prima echipă din afara locurilor de play-off, Rapid, are doar două puncte în minus.

Citește alte știri din Liga 1:

„Câinii”, ironizați la Pitești: „Cât timp cooperativa funcționează, Dinamo nu retrogradează!”

Steliano Filip a răbufnit la TV, cu 30 de minute înaintea meciului cu FC Argeș: „Nu sunt lăsat să plec!” + amenințări șocante primite din partea suporterilor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează