FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - GAZ METAN 0-2

Edward Iordănescu, atac indirect la Mihai Teja: „Dacă veneam mai devreme, intram în play-off” + Probleme financiare foarte mari la Mediaș

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 aprilie 2019 23:19

Edward Iordănescu, antrenorul lui Gaz Metan, e mândru de elevii săi după victoria cu Concordia Chiajna, scor 2-0, în condițiile în care medieșenii nu și-au mai primit salariile din luna ianuarie.

Tehnicianul a aruncat câteva „săgeți” și spre fostul antrenor al medieșenilor, Mihai Teja, în locul căruia a ajuns la cârma lui Gaz Metan.

„Sunt un antrenor mândru de băieții pe care-i antrenez. Regret că n-am ajuns mai devreme cu o lună la Gaz Metan, poate acum am fi fost în play-off. E bine că legăm multe victorii. Din 7 meciuri, am reușit 6 victorii și un egal. Construim foarte bine.

Traversăm o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, dar cu atât mai mult e de lăudat prestația echipei. Nu e ușor să faci sărbători fără bani. Clubul n-are nicio vină, nici conducerea. Din ce am înțeles de la juriști, interpretăm legea cum vrem. Se forțează la maxim.

Dacă săptămâna viitoare nu se vor rezolva lucrurile, voi ieși într-o conferință de presă și voi fi mai exact în afirmații. Nu e normal să-ți bați joc de niște jucători. Băieții ăștia merg acasă și nu și-au mai luat salariile din ianuarie. Chiar nu știu cum să mai gestionez lucrurile, dar mă bucur că aici s-a creat o familie”, a declarta Edward Iordănescu la Look Sport.

„Am închis foarte bine în primele 70 de minute. Meritam mai mult, dar de două ori le-am dat mingea și am luat goluri. Știam că Mediașul e o echipă cu calitate. Am avut 70 de minute foarte bune. Eu sper că ne putem salva” Adrian Falub, antrenor Chiajna

Citește și:

Urmărit de MM Stoica, Darius Olaru așteaptă transferul cel mare la FCSB: „Sper să fac și eu pasul ca Iulian Cristea”

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
cneius
cneius  •  27 Aprilie 2019, 07:36

Ati scos din declaratia lui cuvintul "poate" , ca sa sune mai incitant, nu ?

luker
luker  •  27 Aprilie 2019, 03:44

Doi “antrenori” de doi lei. Unu a castigat si e scula cateva zile, altu a pierdut si e facut tzandari. De fapt amandoi sunt doua petarde care incaseaza bani de pomana.

gazistu
gazistu  •  27 Aprilie 2019, 02:11
Postat de dora pe 27 Aprilie 2019, 00:12

Falub ar trebui demis chiar astazi.

Ba nu, pana nu-i Chiajna 100% in B, nu, dupa ce o vedem retrogradata poate sa-l schimbe! Chiajna si Voluntari sa retrogradeze!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează