FOTBAL  »  Superliga  »  FOTBAL INTERNATIONAL / 22:55

Efectul Beckham: LA Galaxy a primit 250.000 de cereri de tricouri din partea fanilor

Articol de GSP - Publicat joi, 12 iulie 2007 00:00

Transferul mijlocasului englez David Beckham la LA Galaxy a facut ca formatia americana sa primeasca 250.000 de cereri de tricouri cu echipa din Major League Soccer, chiar daca noile echipamente nu au fost inca prezentate, informeaza Reuters.

Beckham va sosi la Los Angeles in aceasta seara si va fi prezentat oficial vineri. "Am primit deja peste 250.000 de cereri de tricouri ale clubului din partea suporterilor, fara ca ei sa stie macar cum arata", a declarat, astazi, presedintele clubului american, Alexi Lalas. "Vom atinge cote istorice in privinta vanzarii de echipamente nu numai in MLS, dar la nivel mondial", a mai precizat oficialul echipei.

LA Galaxy a schimbat vechiul echipament care era in culorile galben si verde cu unul complet alb, asemanator cu cel purtat de Beckham la Real Madrid. Clubul spaniol a vandut in primele sase luni ale lui Beckham la Madrid mai mult de un milion de tricouri inscriptionate cu numele fostului capitan al echipei nationale a Angliei. Dupa ce a castigat titlul in Spania, directorul de marketing al clublui, Jose Angel Sanchez, a spus ca mijlocasul englez a adus un profit de 600 de milioane de dolari clubului numai prin veniturile obtinute prin promovare.

Pentru a marca transferul lui Beckham, jucatorul a aparut si pe coperta cunoscutei reviste Sports Illustrated, lucru care se intampla foarte rar cu un jucator de fotbal, iar in curand va fi subiectul unui documentar TV.

El poate debuta pentru LA Galaxy la 21 iulie, intr-un meci amical impotriva lui Chelsea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează